Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő nem engedi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem engedi, hogy fizess?

Figyelt kérdés

Mit gondolsz arról, ha egy nő nem engedi, hogy fizess azért, amit megivott, vagy megevett? Első alkalommal te fizetsz, de akkor is felajánlja, veszi elő a pénztárcáját. Utána pedig állja a saját részét, és van, hogy téged is meghív valamire. Az ok az, hogy nem szeretne kihasználni még egy kávé/vacsora erejéig sem. Tényleg ez nem pozitív? Sok pasi mondja, hogy ezáltal nem érzik magukat férfinek. A nővel ismerkedtek, és a nő kedvel titeket.

Vélemény?

2017. okt. 29. 19:06
1 2
 1/13 A legrosszabb ***** válasza:
84%
Ha egyszer én hívom meg, akkor magától értetődő, hogy én fizetek. Szó sincs arról, hogy kihasználna. Nyilván ha később elvárja, hogy meghívjam, amikor az időpont nem éppen alkalmas tízezreseket elvacsorázgatni, elszórakozni (hónap végén, komolyabb törlesztés ideje alatt stb.), az már kihasználás. Szóval ha van rá mód, s úgy alakul, hogy meghívom, akkor felesleges köröket futunk azzal, ha nekiáll ajánlkozni, hogy márpedig fizeti a sajátját. Számomra ellenszenves magatartás.
2017. okt. 29. 19:12
 2/13 Modeler ***** válasza:
100%
Ez manapság elég sokszor ütheti fel a fejét. A lányok nem mindig szeretik, ha a fiú fizet az elfogyasztott inni/ennivalóért. Ha akarod, mondhatod neki, hogy ragaszkodsz hozzá, de ha akarjátok akkor 50-50 osszátok el a számlát, fizessetek közösen.
2017. okt. 29. 19:13
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Én elvárom, hogy legkésőbb második alkalommal felajálnja a feles fizetést. Már ha akar harmadikat.
2017. okt. 29. 19:32
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk ez az egyetlen dolog párommal, amin tudunk még vitázni 5 év után is. :) Mindketten utáljuk, ha költenek ránk, ugyanakkor a másiknak szeretünk kedveskedni, vagy meghívni valahova. Sosem mondta párom, hogy ő ettől nem érzi férfinak magát, csupán az zavarja, hogy nem tud nekem annyit kedveskedni az anyagi dolgok miatt, mert nem szeretem ha pénzt költ rám.
2017. okt. 29. 19:45
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Valószínű, nem lenne több randi. Valami baj lehet a nő fejében.
2017. okt. 29. 19:51
 6/13 A kérdező kommentje:
De miért, utolsó? Tegyük fel, hogy egy héten 3x megisztok egy kávét/üdítőt, akkor nem várható el, hogy mindig a férfi fizessen. Nyilván nem mind a 3 alkalom randi, inkább az a "töltsünk egy kis időt együtt" találka.
2017. okt. 29. 19:56
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen nincs mindig fizettetnek a férfival.
2017. okt. 29. 20:35
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Na most akkor kezdjünk el példálózni ilyenekkel mint VIII. Henrik meg stb? Hogy ezek szerint minden férfi ilyen, mindenki lefejezteti azt a nőt, akit megunt ha jön egy csinosabb? Hagyjuk már. Változnak a nők, változnak a férfiak, változnak a kapcsolatok.
2017. okt. 29. 20:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Elsőn értelemszerűen nem, de második randitól felajánlom, illetve fizetem a saját részemet, vagy legalább valamennyi hozzájárulást.

38n

2017. okt. 29. 21:54
 10/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
55%

Illem szerint nem illik nőnek fizetni, de ha ő akarja, akkor oda kell adni a pasinak, hogy ő intézze.

A tapasztalatom az, hogy ha ő akar fizetni egy randin, akkor nem lesz több tali. Nekem a volt barátnōm sokszor fizette a részét, kicsit zavar, de elfogadtam és így volt jó. Szerintem ez egy pozitív dolog.

2017. okt. 29. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!