Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha a pasi engedi fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a pasi engedi fizetni a nőt?

Figyelt kérdés
4. randin. Ha a nő előre mondja a férfinak, hogy ő szeretné fizetni azt, amit ő fogyaszt, és a férfi rávágja, hogy oké, akkor az gáz a férfi részéről?
2016. nov. 24. 22:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Pláne negyedik randin.

Kár ilyen marhaságon összeveszni. Alapból 3-ból átlagban 2-szer én fizetek férfiként szó nélkül, de ha ő annyira akar, akkor fizessen.

2016. nov. 24. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

nálunk első "randin" (találkozáskor) a faterja hívott meg strandbüfébe :D

nem éreztem gáznak. megköszöntem, ennyi :)

2016. nov. 24. 23:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Háááát, ez nem hiszem, hogy gáz. Az a gáz, ha kőbe vésett paktummá lesz, hogy mindig a fickó fizet, mert csak. És ezek után is mindig... Sajnos vannak akik szerint "így kell, mert régen így volt". De volt még pár dolog, de azokat inkább ne, azok nem jók, de ez maradhat.
2016. nov. 24. 23:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyáltalán nem az.

Sőt, az lenne "gáz", ha nem engedné, mert ezzel a nőt hozná jó eséllyel kellemetlen helyzetbe: mert valószínűleg nem csak udvariasságból mondta ezt, hanem mert számára kényelmetlen, hogy mindig a férfi hívja meg, és ez kicsit olyan, mintha lehúzná a férfit.

2016. nov. 24. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy tesztel :D. Ha hagyja fizetni az adott ferfi, akkor meg nem lesz tobb randi :D.
2016. nov. 25. 05:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőn is fizettem mindig a saját részem. Aztán ha meghívott mégis valaki, akkor megbeszéltük, hogy legközelebb én hívom meg. És így lett. Aki erre rágörcsöl, vagy "tesztel" és ezért nem lesz több randi, azért nem kár.
2016. nov. 25. 08:44
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem gaz. Mashogy is lehet viszonozni. De etteremben ne fizessen no. Komolyan ez a modi manapsag? Pfff....
2016. nov. 25. 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem gaz. Mashogy is lehet viszonozni. De etteremben ne fizessen no. Komolyan ez a modi manapsag? Pfff...."

Igen, tudod mostanában, amióta a nőknek is van munkája, fizetése, szavazati joga és egyéb módon is a csapból is az folyik, hogy nemi egyenrangúság van, azóta ja, es már csak ilyen egyenlő módon működik.

Bezzeg a régi szép időkben, ugye?

Persze simán meg lehet beszélni / ki lehet alakítani olyan kapcsolatot, ahol a nő másképp járul hozzá a dolgokhoz (pl. ő vásárol be, és ő főzz, amikor nála vannak), de 3 randi után, a kérdés alapján sejthetően bőven még csak az ismerkedési szakaszban még értelemszerűen nem tartanak ott, hogy ennek a kialakítása felmerülhessen (pl. gondolom a csaj még nem nagyon szokta magához felhívni a srácot).

2016. nov. 25. 09:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Első randin nálam konkrétan plusz pont, ha egy férfi nem fogadja el, amikor felajánlom, hogy fizetem a részem. Nem azért, mert elvárom a meghívást, hanem mert 10-ből 9 férfi számára ez természetes.

A további randikon viszont azt tartom negatívumnak, ha egy férfi mindenáron fizetni akar mindent, mert ez bennem azt az érzetet kelti, hogy "meg akar vásárolni".

Már jó ideje együtt élek a párommal, de a mai napig jólesik, ha meghív valamire, néha pedig én hívom meg őt.

2016. nov. 25. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit szexista hozzáállás, hogy "majd a nő természetbe' fizet", nem? És még engem szokás sovinisztának tartani...

2016. nov. 25. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!