Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a pasi engedi fizetni a nőt?
Nem. Pláne negyedik randin.
Kár ilyen marhaságon összeveszni. Alapból 3-ból átlagban 2-szer én fizetek férfiként szó nélkül, de ha ő annyira akar, akkor fizessen.
nálunk első "randin" (találkozáskor) a faterja hívott meg strandbüfébe :D
nem éreztem gáznak. megköszöntem, ennyi :)
Nem, egyáltalán nem az.
Sőt, az lenne "gáz", ha nem engedné, mert ezzel a nőt hozná jó eséllyel kellemetlen helyzetbe: mert valószínűleg nem csak udvariasságból mondta ezt, hanem mert számára kényelmetlen, hogy mindig a férfi hívja meg, és ez kicsit olyan, mintha lehúzná a férfit.
"Szerintem gaz. Mashogy is lehet viszonozni. De etteremben ne fizessen no. Komolyan ez a modi manapsag? Pfff...."
Igen, tudod mostanában, amióta a nőknek is van munkája, fizetése, szavazati joga és egyéb módon is a csapból is az folyik, hogy nemi egyenrangúság van, azóta ja, es már csak ilyen egyenlő módon működik.
Bezzeg a régi szép időkben, ugye?
Persze simán meg lehet beszélni / ki lehet alakítani olyan kapcsolatot, ahol a nő másképp járul hozzá a dolgokhoz (pl. ő vásárol be, és ő főzz, amikor nála vannak), de 3 randi után, a kérdés alapján sejthetően bőven még csak az ismerkedési szakaszban még értelemszerűen nem tartanak ott, hogy ennek a kialakítása felmerülhessen (pl. gondolom a csaj még nem nagyon szokta magához felhívni a srácot).
Első randin nálam konkrétan plusz pont, ha egy férfi nem fogadja el, amikor felajánlom, hogy fizetem a részem. Nem azért, mert elvárom a meghívást, hanem mert 10-ből 9 férfi számára ez természetes.
A további randikon viszont azt tartom negatívumnak, ha egy férfi mindenáron fizetni akar mindent, mert ez bennem azt az érzetet kelti, hogy "meg akar vásárolni".
Már jó ideje együtt élek a párommal, de a mai napig jólesik, ha meghív valamire, néha pedig én hívom meg őt.
Kicsit szexista hozzáállás, hogy "majd a nő természetbe' fizet", nem? És még engem szokás sovinisztának tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!