Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi jon le hozzam akkor nekem illik fizetni?
Facebookon ismerkedtunk meg es most talalkozunk masodszor.
Most o jon le hozzam..
Messze lakik kb 120km
Nekem illik ilyenkor mindent fizetni?
Ha beulunk valahova enni, vagy pl egy mozit stb..?
19/L
Igazabol az hogy leutazik is penz....
Es ezert erzem szarul magam
Ha Te kezdeményezed, akkor igen!!! Egy mozijegyet, egy vacsorameghívást is úgy kell kezelni mint egy ajándékot, csak ezt nem az ujjadra húzod fel. Önként adod, és nem az árát nézed.
Ha a pasi ragaszkodik hozzá, hogy Ő fizessen, akkor viszont ne sértsd meg....ebből is látni fogod milyen fából faragták. Viszont ha ragaszkodik hozzá, hogy fizessen akkor viszont az egész számlát.
37F
Szerintem ilyenkor neked illik fizetni a kaját amit nálad eszik és még meghívni valahova, főleg ha Te hívtad meg. A többi meg fele-fele alapon vagy egyszer ő egyszer te fizetéssel is mehet. Az azért nem várható el, hogy ha pl. 3 napra jön akkor végig etesd-itasd étterembe és még moziba-múzeumba-discoba is elvidd.
Le lehet előre is tisztázni, mint ott feszengeni.. legalábbis szerintem egyszerűbb.
Jó randizást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!