Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 31 évesen anyukámmal együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 évesen anyukámmal együtt randira menni tényleg nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Neten megismerem egy csinos lányt csak sajnos nagyon messze van 250 kmre. Anyukámnak pont ott arra felé van dolga egyik nap délelőtt így vele mennék, viszont a lány csak délután ér rá...

Így anyum is velem lesz és nem akarom addig lerázni szegényt így gondoltam velem jön a randira

2017. okt. 29. 11:59
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Pláne ha többes magával lepné meg. :)
2017. okt. 29. 19:18
 32/49 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem kb mindegy, hogy meglepetésre viszi e oda a mamucit, vagy előbb felhívja 2 nappal a lányt, hogy "Te figyelj cica, anyuval utazok, és mivel nem képes 2 órát ellenni magában, ezért hozom magammal a randira, mehet ugyike?"

Ilyenkor szerintem 100 nőből 101 fejében megfordul, hogy a jó édes életben, nem képes a mama 2 órát ellenni.

(mellesleg, mi lesz, ha a randi túl jól alakul, és a csaj megkérdi a végén, hogy akkor feljössz megnézni a bélyeggyűjteményem? Anyu a konyhában fog várni?)

2017. okt. 29. 19:20
 33/49 anonim ***** válasza:

És a szerelemhez idő kell, közösen eltöltött privát idő, és ha komolyra fordul, akkor lehet anyukával, apukával, testvérekkel találkozni, ezt még írnám. Tiszteld már meg a hölgyet és magadat is, hogy együtt privát körülmények között építhessétek a saját közös szerelmeteket. Khm.

Mert ez így akkor elfogadott, ha te lennél vmilyen hercegi családnak a gyermeke. Ott biztos bodyguardok is kísérnének, és talán még találkozó helyeket is kiürítenének. :)

2017. okt. 29. 19:25
 34/49 anonim ***** válasza:
59%

"Mert ez így akkor elfogadott, ha te lennél vmilyen hercegi családnak a gyermeke. Ott biztos bodyguardok is kísérnének, és talán még találkozó helyeket is kiürítenének. :)"

Akkor olyan nőkkel találkozna, akik szintén hozzák a bérizmot, és a randi előtt a biztonsági főnökök egyeztetnének, hogy akció esetén ki merre menti a saját "csomagját" :)

Ebben a helyzetben azt hiszem nem kell ettől tartanunk :P

2017. okt. 29. 19:39
 35/49 anonim ***** válasza:

:D Hát gondolom ez ügybe egész A terv, B terv, C terv és még nem tudom milyen terv lenne.

Jaj lefáradtam ezeken a kommenteken.

2017. okt. 29. 20:20
 36/49 anonim ***** válasza:

Bár monjuk van olyan helyzet, amikor megérteném, hogy anyukájával jönne, de kedves kérdező remélem nem ilyen helyzet.

Egészségire gondoltam, és vmilyen kezelés, így érthető lenne, de én alapjáraton megértő típus vagyok, EQ fejlettebb az átlagnál, és ha olyan az indok, nem zavarna, pláne ha anyuka jó fej, kedves, empatikus, fiatalos, csak aztán nehogy a fia féltékenykedjen, hogy anyukával jól el van a randi partner. Hehe :D

2017. okt. 29. 20:39
 37/49 anonim ***** válasza:
63%

"Egészségire gondoltam, és vmilyen kezelés, így érthető lenne, de én alapjáraton megértő típus vagyok"

Nem tudom, egy olyan ember, aki folyamatos felügyeletre szorul, az szerintem nem 250km távolságból ismerkedik.

2017. okt. 29. 20:40
 38/49 anonim ***** válasza:

Csak mondtam egy példát 37-es.:)

Tudod a helyzet elemző program a lehetséges okokat figyelembe veszi.

:)

2017. okt. 29. 20:42
 39/49 anonim ***** válasza:
Ha olyan indokot tudna mondani, igy értettem. Amugy ha belegondolsz messzire utazni kétszer sem könnyü, anyagi helyzetet is figyelembe kell venni. Én ilyenkor megértő lennék, de a találkozó sikerességében a szülő és a férfi viselkedése is nagymértékben befolyásolja, de pl. egy teázóban anyuka távolabb csücsülhet és úgy nem zavarja a fiatalokat. Ezzel kéne indítani, aztán ha a lány jó fej mondhatja anyukának, hogy bekapcsolódhat, de ez általában extrovertált hölgyekre jellemző, introvertáltaknál nehezebb. Ők szeretik ilyen helyzetbe ha kettesbe vannak, mert úgy könnyebben nyílnak meg.
2017. okt. 29. 20:50
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

#38: én a kérdés kiírása óta futtatom a helyzetelemzőmet, de minden olyan esetnek, hogy "anyut is vigyem" vs "anyunak találjak addig más elfoglaltságot" azt hozza ki, hog a B) lehetőséget válasszam.

Lehet, frissítenem kellene a szoftverem, Te honnan töltötted le a tied? :)

2017. okt. 29. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!