Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesen anyukámmal együtt randira menni tényleg nagyon ciki?
Neten megismerem egy csinos lányt csak sajnos nagyon messze van 250 kmre. Anyukámnak pont ott arra felé van dolga egyik nap délelőtt így vele mennék, viszont a lány csak délután ér rá...
Így anyum is velem lesz és nem akarom addig lerázni szegényt így gondoltam velem jön a randira
Ugye ez troll kérdés?
Mert annak tök oké de ha igazi akkor félelmetes.
Szinte látlak magam előtt... Bilifrizura, csenevész testalkat, jó nagy övcsat...
"Mamaaaaaaaaaaaaaa!!! Megmondtam, hogy nem biztos, hogy hazaérünk a szerencsekerékre, és most szeretnék randizni".
31 évesen ennek kérdésként se kellene már Benned felmerülni.
A másik: nem hiszek a távkapcsolatokban. most, 1X, ilyen eléggé hülye módon, megoldanátok a találkozót. És aztán?
Vagy beszéljetek meg egy másik időpontot, esetleg félutas megoldást, de én biztos nem örülnék nőként ha a pasi az anyukájával együtt menne az első randira.
Egyébként meg..anyukádnak is fel kellene fogni,hogy ez nincs így jól. Miért ne tölthetné el máshol az idejét egyedül amíg ti beszélgettek?Pl. nézelődne, vásárolna.
De már eleve halálraítélt ez a kapcsolat, én el se kezdeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!