Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesen anyukámmal együtt randira menni tényleg nagyon ciki?
Neten megismerem egy csinos lányt csak sajnos nagyon messze van 250 kmre. Anyukámnak pont ott arra felé van dolga egyik nap délelőtt így vele mennék, viszont a lány csak délután ér rá...
Így anyum is velem lesz és nem akarom addig lerázni szegényt így gondoltam velem jön a randira
AtyaŰrKutya :D
Elképzeltem a szitut és 10 percen keresztül mosolyogtam :D
próbálom magam beleképzelni a csaj helyzetébe...
nem megy:DDD
WTF??? 32 éves nőként az ovis kisgyerekemet fuvarozom programokra, nem az anyám seggében élek...
Vidd el a kedves anyukát, legalább kapásból rájön a hölgyemény, hogy kár a továbbiakban rád fecsérelni az idejét.
"lerázni szegényt"
Milyen kis kezdő lélek vagy. :)
Ésszerűség ezt úgy hívja, 2 elme egymással akar foglalkozni.
Ha nem trollkodás, akkor vidd el a mamát.
Egy dologra kérlek! A csaj arcát kapd le, amikor megtudja, hogy mi a szitu. Bár férfi vagyok, de ha én lennék a csaj helyében úgyis a kandi kamerát keresném rögtön.
Nézd figyi én nekem nem lenne probléma, ha előre közlöd velem telefonba, hogy és itt jönnek a példák: mi a helyzet, megérteném, hogy anyukád vagy testvéred is jön, mert úgy alakult, hogy ott van dolguk, most csak példákat mondok. De lehet be lennék tojva. De ha nem közlöd, és úgy állítasz be, úgy ezt játszmának nézném,pláne, hogy ha a lánytestvéreddel jönnél ilyenkor még neccesebb, bár ezt a szituációt még lehetne fokozni, de inkább nem szeretném. Garantálhatnád, hogy elmenekülnék onnan mielőtt észrevennétek. Ahogy írtam vannak olyan tök egyszerű helyzetek, amiket te is félreértenél és nem kívánnád még magadnak sem,v an bőven gondja az embernek, ne kelljen már ilyen félreértéseket is elviselni. Ha ilyennel házalnának, hogy kérsz e ilyen szituációkat az életbe, biztos lehetsz, hogy ezt válaszolnád, mint ahogy én is ezt válaszolnám, udvariasan: Köszönöm szépen, nem kérem. Vagy aki kevésbé udvarias ezt mondaná: Nem érdekel! Hagyjál békén! És igazuk lenn, mert ez egy nagyon csúnya játszma mézes madzagot húzgálni jó szándékú emberek orra előtt. Te szeretnél ilyet?
És mint írtam, ha messziről látnálak az anyukáddal és fiatalos kinézetű, vagy a testvéreddel, biztos eltűnnék mielőtt oda érnél, mert azt gondolnám, hogy csak szívatsz és tréfát űzöl velem.
Kommunikáció gyerekek, szóbeli kommunikáció, és úgy nincs félreértés.
Gondolkodni mielőtt cselekszel, és nem árt tudni, hogy ha valaki introvertált, több idő kell míg megnyílik, és többes társaságban mukk lenne, és leblokkolás. Khm.
Keresd mobilon, hogy zavarná e, mond el a helyzetet, de ne állítsd kész helyzet elé, neked is kellemetlen lenne.
"Nézd figyi én nekem nem lenne probléma, ha előre közlöd velem telefonba, hogy és itt jönnek a példák: mi a helyzet, megérteném, hogy anyukád vagy testvéred is jön, mert úgy alakult, hogy ott van dolguk, most csak példákat mondok"
Azzal szerintem semmi gond nincs, hogy együtt utaznak.
de könyörgöm, egy olyan példát mondjatok, ahol a mamája, a tesója, a legjobb barátja, a terapeutája, vagy a réf'szú bagoly nem képes 3-4 órát egyedül eltölteni egy kávéházban, sétával, vagy egyszerűen egy bevásárlóközpontban olvasgatva.
Mellesleg 250km-ről a fenének randizik, ha arra nem képes, hogy egyedül odautazzon.
Hát igen, ezt próbáltam elmondani az előbb, hogy első találkozón azért illik megtisztelni a hölgyet, hogy nem többes magával jön, ezért írtam, hogy be lennék tojva, vagy mukk lenne.
De az ilyen meglepetések sem igazán, ha csak meglepné a lányt, és nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!