Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 31 évesen anyukámmal együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 évesen anyukámmal együtt randira menni tényleg nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Neten megismerem egy csinos lányt csak sajnos nagyon messze van 250 kmre. Anyukámnak pont ott arra felé van dolga egyik nap délelőtt így vele mennék, viszont a lány csak délután ér rá...

Így anyum is velem lesz és nem akarom addig lerázni szegényt így gondoltam velem jön a randira

2017. okt. 29. 11:59
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
85%

Csak nehogy úgy járj, hogy a lány félreértse a helyzetet és nehogy azt higgye, hogy a barátnőd, és csak játszani akarsz vele.

Te beállítasz egy hölggyel, mit fog gondolni?

Vagy azt, hogy szívatni akarod, becsaptad, vagy azt hogy a barátnőd vagy élettársad vagy nem mered megmondani neki, hogy nem akarod rabolni az idejét.

Pláne ha anyukád fiatalos, könnyen a barátnődnek nézheti messziről.

És ne csodálkozz, ha eltűnik megszégyenülve a megbeszélt randiról mielőtt még észrevennétek, hogy ott volt.

Ilyenkor már csak a tiszta vizet a pohárba segíthet csak.

2017. okt. 29. 12:18
 12/49 anonim ***** válasza:
93%
Mondd hogy kamu. Aztán jössz ide picsogni hogy nem kellesz egy nőnek se
2017. okt. 29. 12:22
 13/49 anonim ***** válasza:
94%

Férfiként mondom, h ez kvagáz. Anyádat ráér megismerni a csaj ha már komolyodtok. Tedd be a mamit vmi kávézóba v bármi, de garantálom, h máskülönben a nő leesik a cipőjéről úgy meglepődik. Lehet, h randi se lesz nagyon. O.o

Am ez az anyuci pici fia eset már sztem is. V ha még menthető, akk szervezd át máskorra a lánnyal és nyugiban tudtok beszélni. Anyád mellett nem lenne semmi privát része a dolognak.....

2017. okt. 29. 12:22
 14/49 anonim ***** válasza:
85%
Neeee, csak ezt ne! Igazság szerint ennél gázabbat el sem tudnék képzelni...
2017. okt. 29. 12:34
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Kiakadt a „Világ nyomoronca” mutatója. 😂
2017. okt. 29. 12:44
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként mondom neked, hogy NE vidd az anyukádat, még az elejére sem. EGYÁLTALÁN ne vidd magaddal. Sőt, a második randira se, már ha lesz egyáltalán....

Őszintén szólva, én először nem érteném, hogy ki ez a nő veled, mikor VELEM jöttél randira, utána pedig úgy érezném, hogy te már nagyon előrerohantál az egész ismerkedéssel és túl gyors lenne, hogy MÉG TÉGED SEM ismerlek igazán, de máris hozod az anyukád is. Ez olyan, mint amikor a gagyi filmekben egy lány kedves egy nyomi sráchoz, aki emiatt beharangozza mindenkinek hogy a felesége lesz a lány és ekkor lesz az esküvő.

Én többet nem is találkoznék veled ezek után.

2017. okt. 29. 12:45
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

Meg vagyok róla győződve hogy kamu de képzeljük el hogy nem.

A randi elején valószínűleg jópofiznék anyuval majd mikor távozott közölném veled hogy ennek a randinak pont most van vége mert valaki aki egy randi idejére se tud anyutól elszakadni az nem felnőtt és még véletlenül se akarok anyuval megverekedni a kicsi fiáért.

Az hogy anyut a randi elé helyezed sőt anyu véleménye kell (ha nem kéne és lenne saját akarat akkor anyu hagyna privát szférát.)

2017. okt. 29. 13:03
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
31 évesen ott lenne anya a randin,az igen. Ne égess már minket férfiakat ilyen balf..sággal. Mennél inkább máskor egyedül,eleve az,hogy anyának akkor lesz ott dolga és vele mész,valahogy arra enged következtetni,hogy egyedül el sem tudnál menni,bár merem remélni,hogy ez nem így van.
2017. okt. 29. 13:11
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz második randi :D
2017. okt. 29. 13:19
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Ember, ez meg 14 evesen is nagyon gaz, nemhogy felnott embereknel. Akkor is futok vilagga, ha az elso 2-3 honapban mar be akar mutatni valaki anyunak-apunak. Nekem nagyon jo anyukammal a kapcsolatom, komolyan szinte a legjobb baratnom, de ezt azert ne mar. Osszenove nem vagyunk, van mahaneletunk, privat szferank. Sirva futnek el, ha elso randira anyaddal jonnel.
2017. okt. 29. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!