Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kezdemenyezzek? 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezdemenyezzek? 18/L

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel mar evek ota ismerjuk egymast nagyon joban vagyunk.mostanaba nagyon megtetszett vagyis eszrevettem hogy nagyon jo pasi lett belole.es tetszik. Es szeretnem ha tobb is kialakulna kozottunk.azt tudom hogy szepnek tart stb.csak azt nem tudom hogy baratsag akar-e tobbet.nrha osszefutunk veletlenul akkor koszonunk beszelunk par szot most vegre honapok elteltevel talalkoztunk,multkor is irt hogy szeretne talalkozni de akkor nem tudtam menni es most irt megint es talalkoztunk es nagyon jol el eszelgettunk,adtam puszit a vegen(direkt 😄) es ugy vettem eszre hogy zavarban volt.es este elhivott bulizni es remenykedek benne hogy akkor legalabb megcsokol vagy ilyesmi. :D de meg nem tudom hogy tudok-e menni.szoval tudom hogy ez gyerekes dolog,de mar 2x kezdemenyeztem fiuknal es egyik se jott ossze es nagyon megalazo volt hogy elutasitottak es nem akarok megegyszer csalodni es pofara esni.de viszont a baratsagunkat sem akarom tonkre tenni.habar szerintem tobb esely van hogy kialakul valami koztunk.de kezdemenyezni akkor se merek :( legyszives normalis valaszokat adjatok.koszonom szepen.

2017. okt. 28. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem mi itt a kérdés?
2017. okt. 28. 17:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy kezdemenyezzek vagy ne? Es ha igen megis hogy?
2017. okt. 28. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

Tini párkapcsolatok kategória...

Eleve ha csak azért akarsz összejönni valakivel, mert jajj de jó pasi lett pár év alatt, akkor hanyagold az egészet. Ha eddig nem fogott meg, akkor most se érdemes kaparni utána. Hosszú távra nem egy külsővel tervezünk, hanem egy belsővel.

2017. okt. 28. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem azt irtam de ha megis veletlen volt.kedvelem ot nagyon belsore is eddig kulsore nem tetszett.belsore mindig is az egyik legjobb baratom volt.
2017. okt. 28. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
Ja hát ha úgy érzed hogy neked annyi elég egy kapcsolathoz hogy jó pasi akkor hajrá. Mi nem tudunk dönteni helyetted. De ebből nekem nem az jön le hogy ez hosszú távon működő dolog lenne. Bár lehet nem is az a cél. :D
2017. okt. 28. 17:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam.elmondom megegyszer.nekem fontos a kulso mert pl egy ragyas kepu pasitol igen is undorodnek es nem tudnam megcsokolni.mint amikor a fiuk utaljak amikor egy no igenytelen zsiros a haja busman szemoldoke harcsa bajsza van. De belsore nagyon is tetszik. O az egyetlen olyan fiu ismerosom akinek barmit el merek mondani es nagyon jol el tudunk beszelgetni nincs kinos csend stb.es nekem igen is hosszu tavu kapcsolat lenne a celom. De nem is ez a fontos. Hanem egyszeruen nem merek kezdemenyezni mert k**vara felek hogy vissza utasit es napokig fogok sirankozni miatta mert igenis erzekeny tipus vagyok,es amikor vegre raszanom magam hogy akkor kezdemenyezek mert igenis nekem tetszik es szeretnem megismerni lekoppint es elkuld a busba.
2017. okt. 28. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha felmerül benned e kérdés, már kellett volna.
2017. okt. 28. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!