Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Történet a következő. 2 éve vagyok az aktuális munkahelyemen és kb 1 éve ismertem meg azt a férfit akiről most szó esik. Tavaly április óta, kerülgetjük egymást, látszik rajta is, hogy tetszem neki, izzik köztünk a levegő. Még tavaly év végén egy közös ismerősünknek kibökte, hogy odavan értem, nagyon tetszem neki minden téren, de kollegával nem kezdene. Ezt meg is értettem, tudomásul vettem. Viszont megtudtam, hogy pár hónap múlva elmegy a cégtől, és akkor szabad utat kapok, viszont van egy bökkenő, hpogy közben neki lett párja. A közös ismerősünknek legalábbis titkos infóként ezr mondta, nekem csak annyit mondott egy elharapott mondatban, hogy randizgat valakivel.. a viszonyunk csak jobb lett, és még mindig nagyon tetszünk egymásnak. Szerintetek vállaljam be és hívjam el találkozni, ha ő esetleg nem tenné meg? kezdeményezhetek nőként egy ilyen szituációban? köszi 26/N2017. márc. 30. 10:50
2/2 anonim válasza:
Ha tényleg csak randizgat valakivel, az még csak ismerkedés, abba simán bekavarhatsz szerintem, aztán majd választ kettőtök közül. Esetleg az lehet a gond, hogy ott már érzelmek is vannak, ti meg még nem is randevúztatok. Szerintem kezdeményezz, harmincas férfiként írom, hogy én nagyon szexinek tartanám, ha egy nő nyíltan kijelentené, hogy akar tőlem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!