Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdemenyezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdemenyezzek?

Figyelt kérdés

20/F vagyok komoly kapcsolatot szeretnék vele. Ő 2 evvel fiatalabb es nagyon tetszik és szerintem adott már olyan jeleket amelyekkel bebizonyosodtam arról hogy én is neki. Nagyon kedves lány. Mind a 2tonknek sok a dolga igy sajnos eddig csak hetente egyszer tudtunk leulni beszelgetni es ismerkedni(4-5 oran keresztul beszelgettunk eszre sem vettuk hogy igy elszaladt az ido) viszont egyszerűen nem tudom hogy kéne elmondanom neki azt hogy tetszik.

Neki mar volt elotte 2 kapcsolata de nekem ő lenne az elso. Mitgondoltok meg kellene mondanom neki hogy meg nem volt kapcsolatom es o vele szeretnek jarni vagy meg varjak ? (4 hete ismerjük egymast)

bármilyen értelmes választ köszönök előre is.

2016. nov. 17. 01:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem megvan a képességem, hogy bármit lazán kimondjak egy lánynak, csak ilyen helyzetem nincs ahol megtudnám tenni :(
2016. nov. 17. 02:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb találkoztok, nyugodtan mondd meg neki, hogy szépnek találod, és tetszik neked. Ha ez kölcsönös, úgyis kialakulnak a továbbiak. Sok kapcsolat megy el azon, hogy nem mer egyik fél sem kezdeményezni. Ne azzal kezdd, hogy nem volt még kapcsolatod, ezt később is megbeszélhetitek.

Mégis mit veszíthetsz?

2016. nov. 17. 06:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A következő találkakor feldobod, hogy te nagyon jól érzed vele magad és szeretnéd, ha ezt gyakrabban meg tudnátok csinálni. Mondjuk elmehetnénk forralt borozni vagy megnézni a karácsonyi kivilágítást... vagy ilyesmi.

A lényeg, hogy ne blokkolj le. Hanem TE irányítsd a beszélgetés ezen részét. Mond el határozottan , hogy mit szeretnél, mire gondoltál, mert ha egy férfi határozott az már félsiker.

Tehát:

Szia, hogy vagy? Jólt telt a napod, (felhozol egy előző beszélgetés témát pl na, hogy sikerült a süti? Vagy soikerült elintézni végül amit mondtál múltkor?, stb .. ő elmondja, válaszol... és itt rátérsz:

"Arra gondoltam, hogy elmehetnénk forralt borozni meg a karácsonyi fényeket megnézni ide a Vörösmarty utcába.. "

(valószínüleg belemegy, induljatok el, beszélgessetek közben ugyanúgy, stb..)

Aztán mikor ott vagytok már, akkor pl egy ilyen forralborozás közben vagy mikor kicsit közelebb vagytok egymáshoz (ilyenkor ott úgyis sokan vannak és pl ez is egy ok lehet arra, hogy megfogd a vállát vagy a kezét finoman, hogy ne veszlődjetek el egymástól) szóval egy ilyen pillanatban elmondhatod, hogy te nagyon jól érzed vele magad és szeretnéd, ha még a héten tudnátok találkozni újra, mert nagyon soká lesz a jövőhét.. :)

Ez innentől már hozza magát. ;)

A lényeg továbbra is a folyamatosság. Ha leblokkolsz, megnémulsz, ő azt annak fogja venni, hogy ez is csak egy haver-program.

Sok sikert!

31N

2016. nov. 17. 08:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a valaszokat :D
2016. nov. 17. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne csak beszélgessetek. Amikor találkoztok szép fokozatosan tereld a testeiteket a csók felé. Először ülj közelebb, addig amíg lábaitok érintkeznek, meg a medencétek is. Nem húzódik el az már jó. Jön a kéz, kar, hát, has,szemkontaktus, stb stb. Felépíted a csókot. És ha mindent enged remek hírem van, tetszel neki.
2018. dec. 30. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Hivd el holnap szilveszterezni valahova és éjfélkor csókold meg 😊 ha visszacsókol, minden ok, ha nem, akkor fogd a szilveszterre,vagy a pezsire 😉
2018. dec. 30. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!