Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek? Lehet csak én gondolok túl?
Ez még nem jelent semmit, kollegiális kedvesség. De nagyon egyszerű, még el sem kell hívnod, így nem fogsz bebukni. Beszélgess vele többet. Akár minden nap, hogy kialakuljon egy emberi kapcsolat. Ha ez megvan, akkor elhívhatod kávézni ennyi.
Egyenlőre még nem jelentik azt a tünetek, hogy tetszenél neki.
Első körben lehet jobb, ha csak úgy azzal a busszal mész, amelyikkel ő, és odamégy hozzá a buszon.
Ez így jó, és akkor tudtok beszélgetni, esély van, hogy kicsit megismerjen.
(ha mgekérdezed őt, akkor adsz esélyt arra, hogy visszautasítson, ezt ne tedd, mert úgy nem tud megismerni.) csak menj az ő buszával. Ennyi.
Nekem is volt ilyen, bár még suliba, így tudtunk ismerkedni a fiúval.
Hajrá!
Mióta is dolgozol itt? Jól érzed magad? Sok a munka? Év végén nagyobb lesz a hajtás? Ha lesz karácsonyi bulitok, akkor arról, ha nem, akkor arról, hogy milyen jó lenne, ha lenne..
Elsőként csak a közös dolgok, ami ugye a munkahely.
Ha ez megy, erre nyitott, akkor utána már jöhet az, ez hétfőn és pénteken tök könnyű, hogy: És mit csinálsz, csináltál hétvégén? Itt kiderül, ha van barátja, mert akkor beszél róla pl. És bármi kiderülhet róla, ami személyes
De ezekből a kérdésekből nem fog neki leesni hogy mi a helyzet?
Fura de már annyira elszoktam a pozitív dolgoktól hogy észre se veszem ha megdícsérik a munkámat pl...
Ez az a kategória, ami nem személyeskedés, nem nyomulás, sima kollegiális viszonyba való.
És innen lehet építkezni. Ezek teljsen jó kérdések, higgy nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!