Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felvegyem a magassarkú csizmám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvegyem a magassarkú csizmám randira, ha alapból egymagasak vagyunk a sráccal?

Figyelt kérdés

Most vettem magamnak csizmát,aminek van egy 5 cm-es sarka ..szerintem ez még a pont ideális kényelmes magasság.

Viszont azt nem tudom,mennyire tűnik fel ,és mennyire lenne kényelmetlen,hogy a srácnál magasabb lennék ennyivel...

Szerintetek?

21/L

2017. okt. 27. 12:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Vedd fel. Vagy ezentúl csak teljesen lapossarkúban akarsz közlekedni?

És igen, elég sanszos, hogy a 169 cm nincs is annyi.

Az 5 cm nem magassarkú, csak van egy kicsi sarka.

2017. okt. 27. 13:46
 22/29 anonim ***** válasza:

Az alacsonyabb férfiak kb. olyan gyakran lóditanak a magasságukról, mint a ducibb nők a súlyukról.

(Egyszer nekem egy pasi 178 cm-nek valotta magát. Én vagyok 168, és jó ha 2cm-vel magasabb volt nálam lapossarkúban.

2017. okt. 27. 13:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Hm,igen,hallottam ilyenekről. Valahogy úgy jön le nekem,hogy egy értelmes srácról van szó,aki ilyenben nem látná értelmét hazudni. De ki tudja,végül is megeshet ...
2017. okt. 27. 13:55
 24/29 anonim válasza:
ugyan ebben a helyzetben voltam és eléggé kellemetlenül éreztem magam, rajta is láttam hogy kellemetlen neki. Csináld ahogy szeretnéd viszont szerintem nem olyan jó ha magasabb vagy. Nálunk mivel én magasabb voltam a szememben valahogy veszített a férfiasságából, én a velem egy magas vagy magasabb fiúkat kedvelem. Ez az egész úgy jött össze hogy rosszul saccolta be a magasságát és kiderült hogy egy magasak vagyunk.
2017. okt. 27. 14:25
 25/29 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, ezt nem igazán értem,hogy akkor te kedveled a veled egymagas fiúkat,vagy sem?

Egyébként,én úgy ítélem meg,hogy első alakalomra nem érdemes magasat húzni,hogy legalább akkor egymagasak leszünk,és nem lesz rossz senkinek. aztán ha már úgy alakul,hogy meg is kedvelem stb.és meg is ismerem,akkor én szerintem azt a pár centit meg fogom magamnak engedni,és akkor sem leszek óriás mellette.

Csak tényleg,amiket írtatok is,hogy ha annyinak mondta magát,akkor legyen is annyi.

A volt barátom ,úgy volt egymagas velem,ha felvettem egy 6 cm magas csizmát,és mikor átöleltem,imádtam,hogy egymagasak vagyunk ,valahogy ez nekem nagyon tetszett,és szerintem ő is szerette.

2017. okt. 27. 16:15
 26/29 anonim ***** válasza:

Vedd fel bàtran! Az alacsonyabb pasik mindig panaszkodnak hogy nem àllnak velük szóba a magas nôk.

Te jól érzed magad mert jól àll, neki meg mondd meg hogy nem érdekel a magassàga, sokkal érdekesebb a személyisége-szerintem ennek örülni fog!

2017. okt. 27. 16:21
 27/29 A kérdező kommentje:

Azta, köszi nektek ,hogy ennyien írtok ! :)

úgy látom érdekes téma ez,és megosztó.

Viszont elég könnyen megingok,de szeritem az lesz belőle,hogy nem veszem fel elsőre a magasat.

2017. okt. 27. 16:29
 28/29 anonim válasza:
#24 vagyok. A velem egy magas vagy magasabb fiúkat szeretem, ő pedig azt mondta hogy 175-180cm magas, ezért vettem fel magas sarkú cipőt. Mikor oda értem a találkozóra rá kellett jönnöm hogy csak 170cm magas én meg sokkal magasabb voltam mert ugye magassarkú volt rajtam. Mikor úgy találkoztunk hogy lapos talpúban voltam akkor voltunk egy magasak, az sokkal jobb volt. Remélem így már érthető.
2017. okt. 27. 18:54
 29/29 A kérdező kommentje:

igen,köszi,hogy leírtad :)

megértem,hogy rosszul érezted magad emiatt.

2017. okt. 27. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!