Azok a lányok, akik egymagasak a pasijukkal, miért vesznek fel idétlenül magassarkú cipőket, h aztán ott billegjenek a párjuk mellett, aki fél fejjel kisebb szegény?
Ez jó kérés.....:D
Amúgy is ha nem tudnak magassarkúban járni akkor mink veszik fel???
Azért mert a pasija nem nőtt magasra, egy normális nő nem dobja sutba a saját stílusát. Ha magassarkú- párti viselje.
Nehogy a pasi törpesége miatt kelljen laposban járni.
Nekem is volt velem egymagas pasim, hordtam mellette magassarkút, de zavart, hogy én vagyok magasabb. Lecseréltem egy 188 cm magas pasira (akivel már közel 5 éve vagyok, és van egy majd 3 éves kislányunk is). És mellette bármilyen cipőben lehetek, mert 173 cm magas vagyok alapból, de ő mindenképp magasabb nálam, akármilyen cipőt veszek fel.
25L
Ribanc az anyukád, te drága.
Természetesen nem a magassága miatt lett lecserélve a pasi, hanem mert nem működött a dolog kettőnk között. Ez csak olyan hab a tortán dolog volt, hogy zavart, hogy nem volt magas. Természetesen ha ezen kívül a pasival minden tökéletes lett volna, nem lett volna vége.
De (mivel zavart a magasságkülönbség) a következőt (akivel 5 éve tart, tehát nyilván nagyon ribanc vagyok) már úgy választottam, hogy magasabb legyen nálam.
Amúgy szerintem az az ideális h a pasi kb. 15 cm- vel magasabb a lánynál, így akkor sem ciki együtt megjelenni, ha a lány extra magassarkút vesz fel.
Én is butaságnak tartom ezt. Mert szerintem is hülyén néz ki ha a csaj magasabb. Engem például zavart, ha olyan csajjal mentem végig az utcán aki magasabb volt akár 2-3 cm-el is.
Nekem az eddigi barátnőim mind alacsonyabbak voltak nálam és magassarkúban is kisebbek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!