Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felvegyem a magassarkú csizmám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvegyem a magassarkú csizmám randira, ha alapból egymagasak vagyunk a sráccal?

Figyelt kérdés

Most vettem magamnak csizmát,aminek van egy 5 cm-es sarka ..szerintem ez még a pont ideális kényelmes magasság.

Viszont azt nem tudom,mennyire tűnik fel ,és mennyire lenne kényelmetlen,hogy a srácnál magasabb lennék ennyivel...

Szerintetek?

21/L

2017. okt. 27. 12:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg te ilyen magassarkús vagy, akkor húzd föl és ne agyalj :) Ha a srácnak emiatt nem tetszel, az inkább most derüljön ki.
2017. okt. 27. 12:40
 12/29 anonim ***** válasza:
Vedd fel, ha eddig nem volt vele problémája, most se lesz.
2017. okt. 27. 12:59
 13/29 A kérdező kommentje:
Első találkozó lesz. Még nem tudom,hogy élőben hogy mutatunk.
2017. okt. 27. 13:00
 14/29 anonim ***** válasza:
78%
Te nokent alapbol a magasabb hanyadba tartozol, o ferfikent meg a latvanyosab alacsonyba, igy cipo nelkul is zavaro lehet, csizmaval pedig plane latvanyossa teszed. Azt kell eldonteni, hogy teged ez erdekel-e vagy sem.
2017. okt. 27. 13:04
 15/29 A kérdező kommentje:
Igen ,valóban. engem ez érdekel,mert befolyásolja ,hogyan érzem magam . Szerintem erre az első alakalomra be fogok szerezni egy laposat..
2017. okt. 27. 13:13
 16/29 anonim ***** válasza:
58%
Viszont, ha eleve ilyen erzeseid vannak, akkor jol gondold meg, hogy beleszeretnel-e kezdeni egyaltalan ebbe a randizasba ezzel a sraccal, mert tapasztalatbol mondom, hogy ez az erzes benned nem fog valtozni (2 evig jartam egy szinten 169 centi koruli sraccal - bar en 173 centi vagyok -, es maximum egyre rosszabb lett, hogy folyton oda kellett figyelnem a cipomre, nem tudtam alkalomhoz illoen hordani oket, ha o is ott volt stb. Lehet felszinesezni, ez egy magara valamit is ado nonek igenis zavaro, max. van aki nem mondja ki). Plane hogy irtad, hogy szereted az ilyen cipoket, mert igy erzed magad jol.
2017. okt. 27. 13:21
 17/29 anonim ***** válasza:

ha most találkoztok először élőben, akkor az ő 169 centije valójában 165, vagy még kevesebb.

de szerintem vedd fel a csizmát, ha tetszik.

2017. okt. 27. 13:32
 18/29 anonim ***** válasza:
88%

Ha olasz pasinál akarsz bevágódni,nyugodtan.Nekik ennél sokkal nagyobb önbizalmuk van,meg arcra is elég jók az alapok az ő esetükben.

Magyarnál,semmiféleképpen sem ajánlom,mert az nem,hogy ettől,már attól kijön belőle a kisebbségi komplexus,ha egy nő csak egy fokkal okosabb nála.

2017. okt. 27. 13:32
 19/29 A kérdező kommentje:

Azta,utolsó válaszoló,majdnem eltaláltad,nem olasz ,de külföldi az illető :)

Azt hogy értetted,utolsó előtti válaszoló,hogy valójában 4-cm-rel kevesebb? Mire alapozod ezt?

Szerintem ez pont olyan,hogy úgy is látszik ,hogy kamu,és akkor meg minek....

2017. okt. 27. 13:36
 20/29 anonim ***** válasza:
Mi is egymagasak vagyunk a párommal, első randin gondolkodtam én is a magassarkún, de végül laposban mentem ìgy én sem éreztem magam kényelmezlenül. Főleg azért is volt jó döntés mert ez januárban volt, mikor tiszta jég volt az egész út. Ciki lett volna egy bemutatkozó orraesés. :D
2017. okt. 27. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!