Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha 20 éves létemre nem járkálok ilyenbe?
Figyelt kérdés
Látom, hogy a mostani tini lányok magassarkúban járkálnak, koktélruhákban, kis táskával és 25-nek érzik magukat. Szerintem gáz lenne, ha magassarkúban és miniszoknyában betipegnék az egyetemre előadásra.2015. márc. 29. 12:46
1/12 anonim válasza:
Nem gáz, de helyette miben jársz?
2/12 anonim válasza:
igen ot még lehet kicsapnak érte
3/12 anonim válasza:
Én sem járkálok húszéves létemre ilyenben. Kényelmetlenül érezném magam és nem is én lennék.
4/12 anonim válasza:
21 vagyok, de pólóban, farmerben és tornacipőben járok, eddig még senki se mondta, hogy baj.
5/12 anonim válasza:
Nem baj egyáltalán :) Nekem alapból jobban bejönnek azok a lányok, akik inkább tornacipőt húznak és lazábban öltözködnek :)
6/12 anonim válasza:
Egyáltalán hogy jutott eszedbe, hogy baj? Mindenki abban járkál, amiben szeretne..
7/12 anonim válasza:
"magassarkúban és miniszoknyában betipegnék az egyetemre előadásra"
mekkorát röhögnék anyám :D
9/12 A kérdező kommentje:
Sokan nálunk egyetemen magassarkú csizmában, éktalpúban járnak be, amit nem hiszem, hogy különösebben kihívó lenne, ha nadrág van rajtuk, vagy valami igényesebb hosszú ruha, amiből nincs kinn semmijük, de mégis furcsán érzem magam a kis lapostalpú cipőimben nem csak az egyetemen.
2015. márc. 29. 12:56
10/12 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok.
Kicsi lapostalpú (mostmár topánkaszerű) cipőben járok, osszú egyszínű nadrág, egyszinű top némi sállal. Itt az egyszerűség nem az igénytelenség rovására megy.
2015. márc. 29. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!