Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvegyem a magassarkú csizmám randira, ha alapból egymagasak vagyunk a sráccal?
Most vettem magamnak csizmát,aminek van egy 5 cm-es sarka ..szerintem ez még a pont ideális kényelmes magasság.
Viszont azt nem tudom,mennyire tűnik fel ,és mennyire lenne kényelmetlen,hogy a srácnál magasabb lennék ennyivel...
Szerintetek?
21/L
Igen,szeretem,ha van egy kis sarka a cipőimnek,mert úgy találom szépnek a ruháimhoz,és érzem magam elegánsabbnak.
Nem szeretném,ha ő emiatt kellemetlenül érezné magát,vagy egy bélyeget nyomna az egész napra....mikor meglátjuk egymást.
Én azt tanácsolom, hogy első randira ne. Utána rá lehet kérdezni - ha jól alakulnak a dolgok-, hogy ez a kis különbség zavarná-e. Meg alapból te is döntsd el magadban, hogy zavarna-e. Egyébként sok lány erre nem gondol, de nem csak nekik lehet zavaró az, ha magasabbak a srácnál, hanem a srác is érezheti emiatt kellemetlenül magát.
Szóval én azt javaslom, hogy elsőre ne, utána meg megbeszélitek :) 24/F
Hú,most tényleg nem tudom akkor. Nincsen laposabb csizmám ,szóval akkor most ér-e a dolog annyit,hogy beszerzek a randira egyet:D
8-as válaszoló: nem ez volt a kérdés,üdv neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!