Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randim! Gyors segítségre lenne szükségem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most lesz az első randim.(egyébként barátnőim már voltak de nem kellet elhívnom sehova őket mivel táborokban vagy a suliban jöttem össze velük).Kérlek segítsetek hova hívjam miről beszélgessek vele (a randin). A korkülönbség elég nagy én 15 vagyok ő meg 12.2010. máj. 29. 21:18
21/28 anonim válasza:
Az már régen rossz, ha előre akarod megtervezni, hogy miről beszélj vele. A lényeg, hogy egy hullámhosszon legyetek. Az érettebb felnőttek ezt úgy csinálják, hogy olyan partnert választanak, akivel egyforma a beállítottságuk, a gondolkodásmódjuk, és mindenféle erőltetés meg kényszer nélkül hosszasan, kellemesen elbeszélgetnek. Figyelj oda majd a lányra, hogy őt milyen témák érdeklik, nem kell görcsösen a zenéről vagy a filmről beszélgetni.
24/28 anonim válasza:
Egy cédulára írj fel néhány jó témát, amit bedobhatsz a randi közben. Ez azért jó, mert ha ideges vagy leblokkolsz és semmi nem jut eszedbe ez segíteni fog. Ezt az ötletet egyébként nem magamtól találtam ki, hanem a Szívek Szállodája sorozatban is ez volt. Beszélgessetek Lady Gagáról, SP-ről, beszéljétek meg mi volt a barátok köztben. Kérdezd meg melyik a kedvenc férfi színésze és kezdj el arra hasonlítani.
25/28 anonim válasza:
Az előző jó, írj fel pár témát, de ha nem akarsz magaddal kibaxni, akkor az "expasis", "excsajos", "ilyeneket csináltam a nőimmel" témákat inkább hagyd, mutass neki pár kártyatrükköt, aztán ha már eléggé mosolygósra állítottad a kislányt, bepróbálkozhatsz az első csókkal. Na, vagy bejön, vagy nem
27/28 anonim válasza:
Aztán ha beáll a csönd, vegye elő a cédulát a zsebéből? Esetleg mutassa meg a lánynak? És ha elfogy a jegyzet?:)
28/28 anonim válasza:
ha elfogy a jegyzet, akkor kezdhet menekülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!