Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hülye kérdésem, és segítségre van szükségem. Valakinek ötlete? (15/L)
Nos, megpróbálom röviden összefoglalni...
Van egy fiú aki tetszik vagy annál több. 15 éves, nagyon helyes, nagyon jófej, nagyon okos stb.
Még nyáron egy közösségi oldalon láttam meg és írtam neki. Sokáig leveleztünk majd elkérte az msn-em.
Kamoztunk és beszélgettünk. Kiderült róla,hogy általánosságban nem szereti az embereket ezért nem olyan nyitott mások felé,de van 3 barátja akikért még a lelkét is odaadná. Egyrejobban megismertem és kívülállóknak egyre megközelíthetetlenebbnek tűnik. Szeretnék vele összejönni.
Hogy csináljam?
Ritkán találkozunk,mert messze lakunk egymástól.
de akkor röhögünk és olyanokról beszélgetünk,mint amilyenekről a haverokkal szoktam.
Szerintem sokkal könnyebb lenne minden,ha össze tudnék haverkodni a barátaival...de félek írni kekik és elkérni tőlük az msn címük. Ez szerintem nagyon furcsa,mert ezelőtt még sosem féltem ráírni senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!