Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randim! Gyors segítségre lenne szükségem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most lesz az első randim.(egyébként barátnőim már voltak de nem kellet elhívnom sehova őket mivel táborokban vagy a suliban jöttem össze velük).Kérlek segítsetek hova hívjam miről beszélgessek vele (a randin). A korkülönbség elég nagy én 15 vagyok ő meg 12.2010. máj. 29. 21:18
4/28 anonim válasza:
Hát ebből nem lesz semmi. Egy 15 éves lánynak, elhiheted, nem a legmélyebb álma, hogy egy 12 éves taknyossal járhasson.
5/28 anonim válasza:
Előzőnek: Ő 15 éves, a lány pedig 12.. de mindegy..
Egyébként szerintem valami parkba hívd el sétálni,vagy fagyizzatok vagy pedig üljetek be egy moziba
6/28 anonim válasza:
Ezt nem a humor részhez kellett volna rakni???
7/28 anonim válasza:
Beszélgessetek a teletabbiszról.
8/28 anonim válasza:
Nézd meg vele "Pedobear legújabb kalandjait" DVD-n, aztán legózzatok egyet.
9/28 anonim válasza:
ha érett csaj akk nem lesz probléma.. :) a séta jóötlet.. fagyii... zenéről ebszélgessetek.. sztorik ami jön :)
10/28 anonim válasza:
Ha nem akarsz beégni,akkor inkább ne hívd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!