Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randim! Gyors segítségre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randim! Gyors segítségre lenne szükségem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most lesz az első randim.(egyébként barátnőim már voltak de nem kellet elhívnom sehova őket mivel táborokban vagy a suliban jöttem össze velük).Kérlek segítsetek hova hívjam miről beszélgessek vele (a randin). A korkülönbség elég nagy én 15 vagyok ő meg 12.
2010. máj. 29. 21:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
barátnőid már voltak... 15 évesen... mennyi? basszus ha 1 hétig csókolgatsz valakit, az már a barátnőd volt? omg...
2010. máj. 30. 00:32
 12/28 A kérdező kommentje:
Először is egy szóval sem mondtam hogy csak a táborban volt a barátnőm csak azt h ott jöttünk össze ! Másodszor nem egy hétig csókolgattam mert voltak hószú kapcsolataim is (1-5 hónap)! Harmadszor elég sok barátnőm volt már (kb. 6 vagy 7).Negyedszer nagyon sajnállak hogyha 15 évesen még nem volt barátnőd elég lúzer lehetsz.
2010. máj. 30. 14:37
 13/28 anonim ***** válasza:

de édes :D

moziba vidd:D és ne legyél tapló fizess te:D

2010. máj. 31. 22:20
 14/28 anonim ***** válasza:

15 éves kiscsávónak ha még nem volt kapcsolata az lúzer.. aztak*rva. Főleg ha "hószú" nem volt, mi?:D Nemtom, nekem anno a gimis osztálytársaim amikor ennyi idősek voltak, max haverkodtak a csajokkal, amúgy tanultak otthon vagy fociztak, vagy zongoráztak, vagy trabantokról beszélgettek egymással, kinek mi. De nem csajoztak, 1-2 ritka kivétellel. Neked meg lúzer akinek 15 évesen nem volt semmi? Nem értem, pedig nem vagyok 60 éves, csak 25.

Nade. Amúgy szerintm is mozi-fagyi-állatkert, ilyenek. Beszélges vele bármiről, ami elsőre eszedbe jut (főleg ha nem annyira kimondottan fiús téma), aztán majd jön minden magától (ami egy 12 éves kislánnyal megtörténhet).

2010. máj. 31. 22:28
 15/28 anonim ***** válasza:

Vannak fxa teázók :D

Sirius,Moolight Meido.

2010. máj. 31. 22:29
 16/28 anonim válasza:
Jáááá pedoooooo!
2010. máj. 31. 22:38
 17/28 anonim ***** válasza:

írni azt nem tudsz de csajozni azt megy:D amúgy az egy-öt hónapos "kapcsolat"nem tudom mióta számít hosszúnak6komolyanak, főleg ilyen kis pisiseknél.

AMúgy meg vidd el moziba, fagyizni...beszélgess róla zenéről, hobbiról, könyvekről, suliról...

2010. máj. 31. 22:49
 18/28 anonim ***** válasza:
Pont a pisiseknél számít hosszúnak 5 hónap.
2010. máj. 31. 22:50
 19/28 anonim ***** válasza:
ez egy gyökér xD
2010. máj. 31. 23:03
 20/28 anonim ***** válasza:

Ha olyan nagy kan vagy, akkor miért a neten sírsz tanácsokért;))

De csak hogy lásd a segítőkészséget, fogd meg a kezét és vidd el a faluvégére, majd állítsd be egy fa elé és mondd neki hogy takarja el a szemét. Ezután nyisd szét a ballonkabátod és tegyél egy trombitát a lábadközé, majd szólj neki hogy forduljon meg, ekkor kiáltsd neki hogy babinéni csőőőő itt a rézfaszúúú bagoly, majd öleld meg kedvesen.

Garantált a siker!!!!

2010. máj. 31. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!