Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randim! Gyors segítségre lenne szükségem, mit tegyek?
de édes :D
moziba vidd:D és ne legyél tapló fizess te:D
15 éves kiscsávónak ha még nem volt kapcsolata az lúzer.. aztak*rva. Főleg ha "hószú" nem volt, mi?:D Nemtom, nekem anno a gimis osztálytársaim amikor ennyi idősek voltak, max haverkodtak a csajokkal, amúgy tanultak otthon vagy fociztak, vagy zongoráztak, vagy trabantokról beszélgettek egymással, kinek mi. De nem csajoztak, 1-2 ritka kivétellel. Neked meg lúzer akinek 15 évesen nem volt semmi? Nem értem, pedig nem vagyok 60 éves, csak 25.
Nade. Amúgy szerintm is mozi-fagyi-állatkert, ilyenek. Beszélges vele bármiről, ami elsőre eszedbe jut (főleg ha nem annyira kimondottan fiús téma), aztán majd jön minden magától (ami egy 12 éves kislánnyal megtörténhet).
Vannak fxa teázók :D
Sirius,Moolight Meido.
írni azt nem tudsz de csajozni azt megy:D amúgy az egy-öt hónapos "kapcsolat"nem tudom mióta számít hosszúnak6komolyanak, főleg ilyen kis pisiseknél.
AMúgy meg vidd el moziba, fagyizni...beszélgess róla zenéről, hobbiról, könyvekről, suliról...
Ha olyan nagy kan vagy, akkor miért a neten sírsz tanácsokért;))
De csak hogy lásd a segítőkészséget, fogd meg a kezét és vidd el a faluvégére, majd állítsd be egy fa elé és mondd neki hogy takarja el a szemét. Ezután nyisd szét a ballonkabátod és tegyél egy trombitát a lábadközé, majd szólj neki hogy forduljon meg, ekkor kiáltsd neki hogy babinéni csőőőő itt a rézfaszúúú bagoly, majd öleld meg kedvesen.
Garantált a siker!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!