Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy elvárás ez külső terén,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás ez külső terén, lányok?

Figyelt kérdés

Egy lány azt mondta, nagyok az elvárások, mert nem jött be.

Ez a minimum:

[link]

Fontos hozzátenném, hogy jól nézek ki.

2017. okt. 21. 22:16
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Fabregas van azon a szinten, mint a linkelt nő külsőre.
2017. okt. 22. 00:38
 22/34 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de izles dolga.
2017. okt. 22. 00:44
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikerül ilyen nőkkel összejönnöd, akkor nem. Ellenkező esetben igen. Nem olyan nehéz ez.
2017. okt. 22. 01:01
 24/34 anonim ***** válasza:
Fabregas nem ronda, de a nő egy olyan 1 kategóriával szebb a maga nemében sztem objektíven is.
2017. okt. 22. 01:49
 25/34 anonim ***** válasza:
Ha találsz olyan nőt, aki megfelel külsőre, lehet, hogy az EQ-d nem éri majd el az általa elvárt szintet.
2017. okt. 22. 04:17
 26/34 A kérdező kommentje:
Mindegy, rólam van szó, nem Fabregas-ról. Én vagyok azon a szinten külsőre, bár nem egy korosztály vagyunk.
2017. okt. 22. 07:42
 27/34 anonim ***** válasza:
Nyilván aki nem tudja ezt a szintet hozni, annak nagynak fog tűnni.
2017. okt. 22. 09:05
 28/34 anonim ***** válasza:
Csodálkozom, hogy kinek van ideje ennyi kamu kérdést feltenni.
2017. okt. 22. 09:12
 29/34 anonim ***** válasza:

Megnéztem a képeket. Szerintem nem nagy elvárás.

A linkelt nőnek nagyon is szép arca van, Selena gomez-et egy lapon említeni vele "kicsit" volt humoros. (Ő sem ronda, de elbújhat nőiességben, még arca is mellette).

Tehát te a linkelt nő alkatát tartod vonzónak:

nem gebe, nem is duci, inkább nőies formák. legyen nagy mell, kerek fenék, csípő stb.

Ebben nincs semmi, nekem is hasonló alkatom van.

Ráadásul a nem modellkedős képein, hétköznapon elkapott képeken még Kelly Brook is átlagos.

Neked meg Gomez arca tetszik, ami meg szintén nem egy nagy kaland.

Azért egy nem csúnya arcú, nőies idomokkal( legyen mell, fenék, csípő) rendelkező nőt találni szerintem nem nehéz..

2017. okt. 22. 12:33
 30/34 A kérdező kommentje:
Mit lehet ezen az arcon kritizálni? [link]
2017. okt. 22. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!