Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás ez külső terén, lányok?
Egy lány azt mondta, nagyok az elvárások, mert nem jött be.
Ez a minimum:
Fontos hozzátenném, hogy jól nézek ki.
Nem tudom.
Az arca gyönyörű, ami egy adottság, viszont igazi felüdülés, hogy végre nem egy cérnavékony nőt láthatunk, amit úgysem tud az elérni, aki genetikailag nem olyan.
A képen látható hölgy sem duci vagy ilyesmi, viszont nem is annyira vékony, hogy lehetetlen legyen elérni kitartó munkával és sporttal az alakját.
22/N
Ha fejre megütsz egy Fabregas-szintet,testre meg Lazar Angelo szintjét,röhögve találsz olyan nőt,amilyet csak kitalálsz magadnak.
Amúgy linkelnél egy képet,hogy kb hogy képzeljünk el kinézetre? Lehet mondani híres embert is.
Fejre simán vagyok azon a szinten, mint Fabregas, viszont Lazar Angelov fizikumát, nem lehet hozni naturálban, én pedig nem fogok koxolni, de azért elég jó formában vagyok.
Most, hogy írtad Fabregas-t, kb ilyesmi vagyok. :)
Aztan kiderul, hogy csak te gondolod ugy, hogy hasonlitasz Fabregasra, lattam en mar mindent. :)))
Nem tudom, a lany akit linkeltel szerintem teljesen atlagos (nem rossz ertelemben, nem kiemelkedoen gyonyoru nekem, de szep), szoval nem mondanam eselytelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!