Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy elvárás ez külső terén,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás ez külső terén, lányok?

Figyelt kérdés

Egy lány azt mondta, nagyok az elvárások, mert nem jött be.

Ez a minimum:

[link]

Fontos hozzátenném, hogy jól nézek ki.

2017. okt. 21. 22:16
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
*félre érted.
2017. okt. 21. 22:50
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom.

Az arca gyönyörű, ami egy adottság, viszont igazi felüdülés, hogy végre nem egy cérnavékony nőt láthatunk, amit úgysem tud az elérni, aki genetikailag nem olyan.

A képen látható hölgy sem duci vagy ilyesmi, viszont nem is annyira vékony, hogy lehetetlen legyen elérni kitartó munkával és sporttal az alakját.

22/N

2017. okt. 21. 22:53
 13/34 anonim ***** válasza:

Ha fejre megütsz egy Fabregas-szintet,testre meg Lazar Angelo szintjét,röhögve találsz olyan nőt,amilyet csak kitalálsz magadnak.

Amúgy linkelnél egy képet,hogy kb hogy képzeljünk el kinézetre? Lehet mondani híres embert is.

2017. okt. 21. 23:11
 14/34 A kérdező kommentje:

Fejre simán vagyok azon a szinten, mint Fabregas, viszont Lazar Angelov fizikumát, nem lehet hozni naturálban, én pedig nem fogok koxolni, de azért elég jó formában vagyok.

Most, hogy írtad Fabregas-t, kb ilyesmi vagyok. :)

[link]

2017. okt. 22. 00:00
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Aztan kiderul, hogy csak te gondolod ugy, hogy hasonlitasz Fabregasra, lattam en mar mindent. :)))

Nem tudom, a lany akit linkeltel szerintem teljesen atlagos (nem rossz ertelemben, nem kiemelkedoen gyonyoru nekem, de szep), szoval nem mondanam eselytelennek.

2017. okt. 22. 00:14
 16/34 A kérdező kommentje:
Az én szememben ő senki, ezzel nem futtatom magam.
2017. okt. 22. 00:23
 17/34 anonim ***** válasza:
En is igy allok vele, itt most a kulseje volna a lenyeg.
2017. okt. 22. 00:29
 18/34 A kérdező kommentje:
Mert olyan nagy szám?
2017. okt. 22. 00:31
 19/34 anonim ***** válasza:
Selena Gomez arcra fasorban sincs ehhez a nőhöz képest, hacsak nem 12 éves kislányoknak kinéző nőkre buksz. A linkelt nő arcra kifejezetten gyönyörű. Szóval igen, már az elvárás, hogy "hátttt a minimum az ez", sztem elég magasan van :D. Max. az a kérdés, hogy reális-e ez az elvárásod ahhoz képest, amit tudsz nyújtani vagy nem.
2017. okt. 22. 00:32
 20/34 anonim ***** válasza:
Nem, sot, de azert nem mondanam csunyanak. Illetve inkabb ugy mondom, hogy bar nekem nem az esetem, de sok nonek biztos. :) Viszont te olyan not linkeltel, aki kifejezetten szep. Nyilvan az elvarasod fugg attol, amit te nyujtani tudsz, ahogy az elozo valaszolo is irta.
2017. okt. 22. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!