Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem sikerül barátnőt szerezni? Ha a saját korosztályomban nem megy, a fiatalabbaknál vajon több esélyem lenne?

Figyelt kérdés
Egyszerűen akárkinél próbálkoztam, mindig elutasítottak, még egy randi sem jött össze soha, aminek nagyrészt a külsőm az oka. Egyrészt nem vagyok jóképű, másrészt nagyon gyerekes arcom van koromhoz képest. Erre megoldás lenne, ha 24 évesen 16-17 éves lányoknál próbálkozom, ők el tudnák fogadni, hogy ennyivel idősebb vagyok? Lehet, hogy nekik még nincs ekkora elvárásuk, mint egy 20-30 éves lánynak?

2017. jún. 21. 21:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy jóképű akkor a 16-17 évesnek sem leszel az. Amúgy vannak lányok akik járnának ebben a korban veled egykorúval, de azért messze nem mindenki nyitott egy majdnem 25 évesre. Amúgy sztem velük csak rövidtávon működne a dolog mert amint felnőnek és kinyílik előttük a világ mennek majd bulizni és pasizni. Szóval lehet most össze jönne 1-2 évre de ennyi. Aztán meg már több leszel mint 25-26 és úgy egy tini már nagyon fiatal lenne hozzád, meg velük is ugyan ez lenne a helyzet, úgyis tovább állnának ez 99%. Tehát velük nem fogsz tudni tervezni. Ha családot akarsz nem túl jó megoldás. Am a fiatalabbak még kritikusabbak a külsőt illetően mint az idősebb nők sztem.
2017. jún. 21. 22:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp könnyebb fiatallal összejönni, mert akinek nincs tapasztalata, az könnyebben beleugrik egy kapcsolatba. Báááár... én 16 évesen a 20 éves barátomat is idősnek tartottam, el is gondolkoztam rajta rendesen, hogy összejöjjünk-e... De sok lány meg abban a hitben él, hogy aki 7-10 évvel idősebb, az csak egy érett ember lehet, nekik pedig az kell. Amúgy ja, nincs annyi elvárásuk. Ők nem a férjüket keresik. :)
2017. jún. 21. 22:13
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok elég gazdag, plain and simple.
2017. jún. 21. 22:56
 4/21 A kérdező kommentje:

Hát bennem is felmerült, hogy egyszer ők is lesznek 20 felett, és később dobnak, de ha belém szeret, hátha sikerül megtartanom, mert amúgy meg komoly hosszú távú kapcsolatot szeretnék, biztosan hatással lennék rá. Nem a férjüket keresik, de ki tudja, lehet, hogy ők maguk is meglepődnének.

Igen, azt nem tudom, hogy nekik is ekkora elvárásuk van-e, de legalább az egyik hátrányomra ez megoldás.

Velük is lehet szép kapcsolat, nem várnám azt, amit egy 20 felettitől, tudom, hogy később még úgy is érettebb lesz, ha meg elhagy, akkor így jártam, minden szakítást túl lehet élni valahogy.

2017. jún. 21. 22:58
 5/21 anonim ***** válasza:
51%
"de ha belém szeret hátha sikerül megtartanom" Hát ez aranyos:D 24 éves korodig még nem jöttél rá hogy a szerelem elmúlik? Azzal nem fogod megtartani. Egy mai lány nem olyan hogy leragad 16 évesen egy pasinál. Erre szinte esély sincs. Főleg hogy te azért nem vagy egy Isten ajándéka. Mert ha nagyon jó pasi lennél, sikeres stb akkor még talán. De úgy hogy amúgy nem vagy jó pasi és nem tudsz semmit felmutatni így biztos hogy egy csaj nem vesztegeti rád a fiatalságát.
2017. jún. 21. 23:11
 6/21 A kérdező kommentje:
De a belső értékeim viszont nagyon jók, én nagyon figyelmes, odaadó lennék egy kapcsolatban, komolyan gondolnék minden együtt töltött időt. Ha valaki ezt megszereti bennem, akkor talán van esélyem. Vagy rosszul látom? Ha talál egy jobb képű pasit, képes lenne elhagyni érte?
2017. jún. 21. 23:19
 7/21 anonim ***** válasza:
52%

Ennyi erővel egy 16-17 évesnek a külső terén még több elvárása van, hogy tudjon villantani a barátnők előtt. Ott vannak nekik a velük egy idősek, meg úgy 26-27 éves korig bárki. Nagy a választék. Miért gondolod, hogy pont egy szerencsétlen, még sose jött össze senki, 24 éves kéne nekik?

De amúgy ez annyira gáz, hogy kinél próbálkozhatnál, akinek kicsi az elvárása. Az eszedbe se jutott, hogy kezdjél magaddal valamit? A gyerekes arc nem kifogás, vannak pl. hajviseletek stb. amihez úgymond pont az kell, vagy jól ellensúlyozza.

Múltkor hallgattam egy pasit, aki arra fogta, hogy nem kell a csajoknak, hogy ő nem elég jóképű, pedig a belső értékei. A csávó

1. kövér volt. Olyan igazi pohos csávó, akinek a potrohára épp csak neon betűkkel nincs kiírva, hogy egész nap a gép/tv előtt ülök és szénhidrátokat zabálok. Ő persze ezt úgy fejezte ki, hogy mackós és nem érti, mert a lányok azt hazudják, hogy az bejön. Aha a mackós, az egy jó alapokkal rendelkező erős férfi, akin egyébként van néhány extra kiló is. Nem egy hájas pasas, akin látszik, hogy még nekem kéne segíteni rajta egy nagyobb bevásárlás után és nem fordítva...

2. olyan haja volt, mintha az anyja a fejére tette volna a nagy lábost, és körbe vágta volna, azt, ami kilóg

3. ritka volt az arcszőrzete, de pamacsosan meghagyta az állán és alatta. Egyszerűen gusztustalan és igénytelen hatása volt

4. ahogy fel volt öltözve... volt rajta egy futócipő (milyen már mikor egy dagadék sportolónak öltözik? Kb. mint a rózsaszín passzos melegítős 90 kilós dagadt nők... szánalom!) a futócipő után lábszár középig felhúzott fekte zokni.... aztán tér alá érő bő, melegítő anyagú nadrág és egy combközépik és könyékig érő bő póló... Igénytelen nevetséges, ez jutott először eszembe...

És akkor ecseteli, hogy a nők felszínesek, hogy neki csak azért nincs nője, mert nem elég jóképű (amúgy látszott rajta, hogy HA rendbe szedné magát még rendesen jóképű is lenne!!!!).

Hát ne haragudjon a világ, de nekem kajak felfordult tőle a gyomrom, mondom ezt úgy, hogy a párom kopaszodik, orrsövényferdülése van sebhely van az arcán meg ilyenek, szóval nem lehet rám mondani, hogy én csak a menő külsőre utazok, mert a páromnak mindene van, csak az nincs, de igényes, és megismerve tényleg jó a személyisége és a belső értékei, nem az a típus, aki lenyomja magáról a sablon szöveget, hogy "odaadó vagyok és kedves". Persze, minden jellegtelen nő/férfi ezt mondja magáról. Egyéb? Ja, hogy nincs, értem...

2017. jún. 21. 23:44
 8/21 anonim ***** válasza:
53%
Ez csak elképzelés hogy odaadó lennél meg kedves és minden együtt töltött időt értékelnél bla bla bla...soha nem volt kapcsolatod fogalmad sincs mivel jár az. Nagyon nem ebben a világban élsz ha azt hiszed hogy majd egy kis figyelmességgel meg kedvességgel minden meg lesz oldva egy kapcsolatban. Amúgy tényleg változtathatnál magadon, az oké hogy nem vagy jóképű de lehet jó a tested ha sportolsz és lehet jó a stílusod is, lehet karriered, saját otthonod. Ezekkel mind megnőne az esélyed és még egy korodbelit is levehetnél a lábáról.
2017. jún. 22. 00:40
 9/21 A kérdező kommentje:

Mindenki a hajstílussal jön, de azzal mit ellensúlyozzak? Volt már hosszabb-rövidebb egyébként, de valahogy az egész arcszerkezetem nem jó, egy extrém hajstílussal is legjobb esetben úgy nézhetnék ki, mint egy 17 éves páva, de ahhoz még mindig hiányzik a jóképűség.

Valamit mindig változtatok társkeresőn, volt, hogy kicseréltem a képeket jobbra vagy más stílusú levelet írtam, de mindhiába. (Bár ha egy lány több éve fent van, az eléggé tükrözi az elvárásait)

Van más higyjétek el, csak ahhoz meg kéne ismerni engem, mindwn tőlem telhetőt megtennék.

2017. jún. 22. 09:19
 10/21 anonim ***** válasza:
48%
Nem extrém hajstílusról van szó, de úgy látom mindegy, a lényeget elmondtad. Nem fogod fel mi a baj. Te elkönyvelted, hogy ronda vagy, de belülről maga a csoda és vársz, hogy hátha erre valaki rájön. Az meg eszedbe se jut, hogy mindenkit különféle dolgokkal áld/ver meg az isten és ahhoz képest kell megtenni mindent, hogy a maximumot hozd ki magadból. Te is ugyanott tartasz, mint a hozzád hasonló szerencsétlen pasik (és csajok is vannak ilyenek) csak rísz, de úgy vagy vele, hogy téged fogadjanak el úgy ahogy vagy, mert amúgy is "jóazúgy" és "úgyismindegy", te így jártál, és fel vagy háborodva, hogy valaki miért nem kapar ki pont téged a szemétdombból.
2017. jún. 22. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!