Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem sikerül barátnőt szerezni? Ha a saját korosztályomban nem megy, a fiatalabbaknál vajon több esélyem lenne?

Figyelt kérdés
Egyszerűen akárkinél próbálkoztam, mindig elutasítottak, még egy randi sem jött össze soha, aminek nagyrészt a külsőm az oka. Egyrészt nem vagyok jóképű, másrészt nagyon gyerekes arcom van koromhoz képest. Erre megoldás lenne, ha 24 évesen 16-17 éves lányoknál próbálkozom, ők el tudnák fogadni, hogy ennyivel idősebb vagyok? Lehet, hogy nekik még nincs ekkora elvárásuk, mint egy 20-30 éves lánynak?

2017. jún. 21. 21:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#10: Na és ezzel mit kezdjek most? Igen, Isten valakit jó tulajdonságokkal áld meg, valakit kevésbé. Nem mondtam, hogy belsőre tökéletes vagyok, csak hogy 120%-ot beleadnék egy kapcsolatban a képességeimhez mérten.

Ha majd következő életedben férfinak születsz, rájössz, hogy nem hullik így minden az öledbe, ahogy nálad történt.

2017. jún. 22. 13:12
 12/21 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok felháborodva, nem haragszom senkire. Velem van a baj, csak gondoltam hátha van erre valami megoldás, de ha nincs, én szembe nézek a sorsommal, nincs ezzel semmi gond.
2017. jún. 22. 13:15
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem járok ilyen ringy-rongyban, amit leírtál, normális öltözékem van, nem is vagyok kövér sem, az arcom nyomja rá a bélyeget az egészre.
2017. jún. 22. 13:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Meg amúgy azt sem mondtam így konkrétan, hogy ronda vagyok, csak tényleg nem vagyok az a tipikus jóképű férfi, és mellette nagyon gyerekesen néz ki. A kettő együtt okozza a problémát. Ezért mondtam, hogy egy 16 évesnél talán...
2017. jún. 22. 14:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért nem mindjárt vak nőknél próbálkozol?
2017. jún. 22. 18:26
 16/21 A kérdező kommentje:

haha :D

Erre is gondoltam, na ők garantáltan nem a külsőt nézik, de velük hol futnék össze? :D

2017. jún. 22. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Vak nők :D nem is rossz ötlet amúgy... :DDD

Na,végre valami hasznos tanács!

2017. jún. 22. 21:12
 18/21 anonim ***** válasza:
32%

Ne halgass a sok idiótára.

Nyugodtan próbálkozz be 15-16 éveseknél, csak bánj velük normálisan.

24 évesen meg ne társkeresőzzél, menj bulikba, koncertekre.

És azis hülyeség, hogy a szerelem mindig elmúlik. Olyan is van amikor nagyon is meg lehet egy lányt tartani azzal, hogy normális vagy vele, nem használod ki, értelmes vagy, stb.

2017. jún. 24. 11:26
 19/21 A kérdező kommentje:

#18: Köszi, végre valaki a jót is meglátja ebben :)

Én hiszek az örök szerelemben, az a baj, hogy sokan csak azt nevezik szerelemnek, amikor az elején fellángolnak egymásért, pedig a szerelem ennél több, az egymással eltöltött idő, figyelmesség, meg van a felek között az összhang, ezek mind erősítik a kötődést.

Én nem kicsit lennék figyelmes, hanem MINDIG az lennék, bíznék benne, hogy ezek után nem hagyna ott csak mert talált egy nálam szebb pasit. De ha igen, akkor sem veszítek többet, ez egy velem egykorú lánnyal is megtörténhet.

2017. jún. 24. 12:18
 20/21 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a hatvan feletti korosztálynál kéne inkább próbálkoznod, mert ott biztosra mehetsz. Nekik már az is elég, ha elbírod a szatyrukat meg fel tudod kapálni a kertet mindegy hogy nézel ki meg milyen hülye vagy.
2017. jún. 24. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!