Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket miért zavar, ha egy férfi jóban van az édesanyjával felnőtt korában is?
Nem csak a nők "korlátoltak", tartással rendelkező férfiak szemében is rohadt égő 30on túl anyucival lakni.
De tudod mit élj anyáddal, teljesen mindegy, tényleg megéri anyagilag (.....) de az hányinger, hogy MÉG MINDIG ő mossa a szennyesedet, ő kanalazza a szádba az ételt és ő törli fel a mocskodat. Ha ilyen gyerekem lenne visszamennék az időben és elköttetném magam.
Mit gondolsz, milyen benyomást keltesz egy nőben amikor benyögöd neki, hogy te "kényelmi szempontból nehezen nélkülöznéd" hogy ne legyél egy óriás csecsemő?
Nem a nők a korlátoltak...
Az zavarja őket, hogy 31 éves vagy és semennyire nem vagy önálló. Ha te a mostani helyzetedből belemennél egy kapcsolatba, elvárnád ugyanazt a nődtől, amit eddig anyukád megcsinált neked.
A pénzéhességnek kvára semmi köze ahhoz, hogy felnőtt ember vagy és konkrétan életképtelen, mert nem tudsz gondoskodni magadról :D
És most nem csak arról van szó, hogy nem főzöl meg nem mosol, hanem arról, hogy mivel te csak odadobod a rezsit, még a wc-papírtól, kajától, számláktól kezdve mindenről más gondoskodik helyetted.
Semmi gond nincs azzal, ha valaki jóban van az anyukájával, sőt. De azért 31 évesen ne anyuka csomagolja mára munkahelyi ebédet, na. Nem anyukád a bajuk, hanem az, hogy egy 15 éves fiú szintjén állsz önállóságilag.
Nálam férfiként is előfordult hogy zavaró volt mikor a nő túlzottan alárendelődött az anyjának.
Pedig nem vagyok híve annak hogy önállóság mindenek felett, mint amit kb az összes nő elvár egy férfitól tehát náluk még rosszabb a helyzet.
De valamiért mégis gáznak tartottam amikor felnőtt nő panaszkodik nekem hogy az anyja beszervezte valami vendégségbe de neki nincs kedve menni...stb. Hát akkor ne menj bmeg :D
Kedves VIII.Edgar Vinegar!
Egy dologba nem gondolsz bele. A kérdező a szüleivel él, csak a rezsibe száll be. Nem tudok elképzelni olyan alacsony fizetést, ami mellett ilyen minimális kiadással nem tud félrerakni annyi pénz, hogy 6-8 év alatt venni tudjon egy lakást, vagy akár egy házat. Számolgassunk már egy kicsit. Egy alapképzést az ember még csúszkálásokkal is be tud fejezni 24-25 éves korára legkésőbb. Tehát legrosszabb esetben is 31 éves korára lehet minimum 6 év munkaviszonya. 6x12=72 hónap. Ha csak 100 ezret keres, ebből mondjuk hazaad 50et (amit nem gondolnék) akkor is kellene lennie bőven félretett pénzének. A saját lakás senkinek nem egy olyan dolog, hogy gondol egyet és megveszi. Évekig gyűjtöget rá és spórol, nem szórja el másra a pénzt. Én nem hiszem el, hogy ez valakinek ennyi év alatt nem sikerül. Abszolút nem gondolom irreális elvárásnak.
Népszerűek a neten ezek a "szótár a nők nyelvéhez ;)" típusú f...szságok, de most én is írok neked egy azokhoz hasonlót.
Mikor te egy nő elé állsz, és azt mondod valamilyen formában, hogy:
"beszálok a rezsibe, de édesanyám mos, főz és takarít rám, amit nehezen nélkülöznék kényelmi szempontból"
Akkor egy nő ezt hallja kijönni a szádból:
"parazita módjára rád akaszkodom majd, pár év alatt elszívom minden élni akarásodat, és amikor végre eljön a haldokló kapcsolatunk rég várt vége, nem is fogsz tudni panaszkodni másoknak, hiszen minden létező ember, akinek van pár működő agysejtje hülyének fog nézni, hogy egyáltalán szóba álltál velem :)"
Az meg, hogy ezt az életmódot te úgy hívod, hogy "jóban vagy édesanyáddal" marha nagy szembeköpés anyukáddal szemben. Én jóban vagyok az én anyukámmal, ami abban nyilvánul meg, hogy gyakorlatilag 11-12 éves koromtól fogva elvégeztem a házimunka rám eső részét, amíg otthon éltem (néha többet is), ami neked valamiért 31 évesen sem sikerül. Szerinted anyukádnak nem lenne kellemesebb az élete, ha ennyi éven át tartó szolgálat után a fia levenne egy kis terhet a válláról? Hol vannak anyukád kényelmi szempontjai? Ott él vele a cselekvőképes, életerős fia, akivel pont annyi munka van, mint egy 5 évessel. ""Beszállsz"" a rezsibe? Fantasztikus, akkor már majdnem elérted egy 17éves szintjét. Gratulálok, tényleg abszolút jogos nekiállni lefeministázni meg lekarrieristázni meg lekorlátoltozni a nőket, akik elmenekültek előled.
És ami úgy tűnik nem esett le: imádjuk, ha egy pasi szereti az anyukáját, mert ebből látjuk, hogy hogy fog velünk bánni, de te egy parazita vagy, aki a szolgájának nézi az anyját, ami semmilyen körülmények között nem jó jel.
Te is elfelejtesz valamit. Az nem úgy van, hogy a fenmaradó pénzt instant belöki a bankba és kész. Mindenkinek vannak kiadásai, még ilyen helyzetben is. Elfüstöl a gépe, vehet újat. Szétszakad a ruhája, kilyukad a cipő, újat kell venni. Utazási költségek, gyógyszer stb. és máris tolódik ez a "pár év" 15-20 évre... És akkor is mit vehet belőle? Egy '70-es években épült panelgarzont, ami a lakások legalja, onnan már csak a sorház és a putri rosszabb. És még röghöz is lesz kötve, élhet a jókis panelfílingben, tuc-tuc szomszédzene, durrogások kintről, nappal üvöltő gyerekhadsereg a "jáccón", éjjel ugyanitt 20 körüli suttyók csövezése és részeg dajdajozása.
Ha viszont párban vannak akkor már simán mehetnek jó albérletbe is (oszlik a kiadás kétfelé), és gyűjthetnek saját házra is (dupla betét minden hónapban) és úgy már lehet(ne) gyűjteni. De erre sokan nem hajlandóak, mert "saját lakás/albélet (nem társbérleti módon) alap"... 120-170 ezres fizetésekből nehezen és vidéken ez még átlag felett is. Pesten nem, de pesten van olyan lakás ahol az albérlet maga 140 körül van és nem egy kastély az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!