Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lesz így? Csajok nektek bejönne?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nagyon jóban vagyok, jókat beszélgetünk, nevetgélünk, szóval megvan az összhang. 2-szer már voltunk sétálni. A hétvégén találkozunk megint, el szeretném neki, mondani, hogy nagyon bírom és többet szeretnék tőle, mint pár séta. Piknikezni megyünk és arra gondoltam, hogy ha jól sikerül a találka, akkor megfogom a derekát és elmondom neki, majd megpróbálom megcsókolni. Szerintetek jó ötlet?2017. júl. 6. 21:34
4/17 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem is tetszene.
5/17 anonim válasza:
De cuki :)
Nekem is bejönne, sok sikert.
de ne legyél túl rámenős vagy ilyesmi
6/17 anonim válasza:
Ez aztán a pálfordulat. Piknik+csók oké, hazaviszlek kocsival randi után=úr Isten mit akar ez. :D
30/f
7/17 anonim válasza:
Micsoda szövevényes terv. Melyik kezedet teszed előbb a derekára? Vagy... csak nem... a kettőt egyszerre?? 😮
9/17 anonim válasza:
Catch the Soul bírom a válaszaidat, mindig felüdítenek, de komolyan! :D Viccesen megmondod a tutit! Jeee!
10/17 A kérdező kommentje:
Nem túl rámenősen, először a bal kezemet fogom az említett területre tenni, majd egy kicsit határozottabban a jobbat, majd jöhet a csók, persze az óvó néni elől elbújunk.
2017. júl. 6. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!