Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Végre sikerült megvennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre sikerült megvennem álmaim kocsiját, csajok nektek bejönne?

Figyelt kérdés

Amióta kiadták ez a kedvenc kocsim.. :D 2 éve kamionozok ezért,hogy megtudjam venni,és most végre sikerült :) majd szépen lassan át lesz alakítva enyhébben,de most sajnos csak ilyen képet tudtam felrakni(azért hirdetős kép,mert kb 1 órája hoztam el a kocsit,és még nem sikerült képet csinálnom ) egy haverom szerint női kocsi,szerintem abszolút nem :D ..

főleg mivel elég izmos testalkatom van,így valószínűleg nem fogja egy csajos autó látszatát kelteni miután kiszállok belőle :D

Nos a kérdésem igazából az lenne,hogy csajok nektek bejönne egy ilyen kocsi ?

22/F

[link]

2011. okt. 1. 10:49
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
69%
mégegy autóbuzzzi
2011. okt. 1. 10:51
 2/42 anonim ***** válasza:
69%

Szarok rá, van 4 kereke szóval biztos kocsi a többi nem érdekel. Inkább egy rendes biciklis mint egy beképzelt luxus autóval a segge alatt.

23/N

2011. okt. 1. 10:52
 3/42 A kérdező kommentje:
5 évig bicajoztam ( dirt kategóriában :) ),most cross motorozok :D
2011. okt. 1. 10:54
 4/42 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem rövid a farkad,és tele vagy jellembeli hibával, ha kocsival akarsz nőt fogni.
2011. okt. 1. 10:56
 5/42 anonim ***** válasza:
69%
Azzal hogy motorozol meg izmos vagy meg ez a kocsi kb egy nagyon felszínes egyén képét festi le nekem. Amíg ez így van addig ne is álmodj.
2011. okt. 1. 10:58
 6/42 anonim ***** válasza:
78%
Ne aggódj, a nők 90%-ánál sikered lenne egy jó kocsival, még ha tagadják is.
2011. okt. 1. 10:59
 7/42 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező!

Hány cm hosszú a péniszed?

8?

2011. okt. 1. 11:00
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
A kocsi bejönne.
2011. okt. 1. 11:01
 9/42 anonim ***** válasza:
82%
Még mindig el nem tudom mondani, hogy milyen szinten nem érdekel, hogy milyen autód van. Nem ez alapján ismerkedünk, bázze.
2011. okt. 1. 11:03
 10/42 A kérdező kommentje:

Jellembeli hibám valószínűleg van,kár lenne tagadni,mivel ugye senki sem tökéletes .. így hát ugyebár ti sem.A péniszem úgy látom elég fontos téma,hát nagyjából olyan 18 cm körül lehet,mivel eddig az összes barátnőm megvolt vele elégedve,így ezsem lehet probléma .. a kocsit nem azért vettem,hogy ezzel csajozzak,és ha visszaolvasod,mielött irod a szánalmas flegma válaszodat,akkor látnád,hogy azt írtam,hogy ez egy régi álmom volt.

;)

2011. okt. 1. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!