Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek a párotok megengedi, hogy vezessétek a kocsiját?

Figyelt kérdés
Kort, és az autó típusát is írjátok le, és azt is, hogy mióta vagytok együtt!
2010. jan. 18. 22:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
nem, mert nekem még nincs jogsim :P
2010. jan. 18. 22:48
 2/23 anonim ***** válasza:
fiu vagyok :D nincs kocsim csak a muteré :D de nem engedem bnőmnek ,h vezesse mert nincs jogsija :D de nem mintha akarta volna eddig vezetni :D bocs ,h irtam
2010. jan. 18. 22:55
 3/23 anonim ***** válasza:
de am se adnám oda, ha az enyém lenne igen .. előző
2010. jan. 18. 22:56
 4/23 anonim ***** válasza:
48%
én fiú vagyok, 19 éves, nekem egy skoda octavia rsem van, és megengedem barátnőmnek h vezesse, ő 20 éves, kb 2 hónapja van jogsija nekem 2 éve, csak még néhányszor lefullad vele meg meghúzta már 1-2 helyen, de hagy gyakoroljon az anyjáéknak kis mazda 2esük van és van egy kis méret különbség meg motor is, szal néha repülő rajt van mellette, de majd megszokja, ha elkérné akkor is oda adnám neki de azt mondta nem fogja egyedül vezetni
 5/23 anonim ***** válasza:
Én kb 1 hét utàn hasznàltam a fium Audi TT-jét,azota is együtt vagyunk,immàr lassan 4 éve.
 6/23 anonim ***** válasza:
48%

Megengedi, nagyon ritkán.:))

Skoda Octavia

21 vagyok.

4éve vagyunk együtt.

7/23 anonim ***** válasza:

Én 20 vagyok, és a párom tanított meg vezetni, kb 1 éve voltunk együtt akkor. :)

Az autó típusa azért érdekel, mert drága a kocsija? Ha igen, akkor eleinte üljön melletted.

2010. jan. 18. 22:57
 8/23 anonim ***** válasza:

még nincs jogsim, épp a forgalmat csinálom. páromnak van céges kocsija, azzal felmegyünk néha a hegyre elhagyatott helyekre, és rallizok meg pörgetem a kerekeket, megengedi, de azért mindig mellettem ül. Mondjuk az oktatóm is engedte már meg, hogy egyedül vezessem a verdáját, lol volt :D

Ja, 3 éve vagyunk együtt párommal! És Merci Vitoja van :D Jó nagy dög :D

20/L

2010. jan. 18. 22:58
 9/23 A kérdező kommentje:
A kérdésből lemaradt, hogy csak télleg olyan írjon ide, aki télleg vezet. Azt, hogy mit szeretnétel, meg mije van a képzeletbeli barátodnak máshova írjad. Gondolok itt Octavia RS-re meg Audi TT-re.
2010. jan. 18. 23:02
 10/23 A kérdező kommentje:
Na hát ez faszán tele lett helyesírási hibával, késő van már. XD
2010. jan. 18. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!