Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a párotok megengedi, hogy vezessétek a kocsiját?
egy regi chryslerje van, szep, hatalmas, sok loero csak gyakran kell javitani es sokat fogyaszt. csak vegszukseg eseten vezetem (ertsd ezalatt en vagyok az egyetlen aki nem ivott) es pasrkolni meg olyankor is rendszerint o parkolja. a sajat kocsinkat (2es golf) reg egyedul vezetem, egesz jol, de ez az auto teljesen mas, szeles, hosszu, nem latszik jol hol az uton, csak erezni lehet. ideadna ha kernem (annak ellenere h imad vezetni) de en szeretem ha a pasik vezetnek es nem engem kommentalnak mikozben vezetek es nagy forgalomban gyakorlas nelkul nem mernek megindulni az autojaval, meg ugy sem hogy mellettem ul.
en mindig adom neki a mi kocsinkat, de nem keri, csak szukseg eseten veszi at.
szoval mindketten adnank neha ha kerne a masik, de nem keri. mindenki maradjon a sajat kocsijaval. :)
Az Audi TT-s vagyok,ha szeretnéd làtni megmutatom.
Svàjcban ismerkedtünk meg,és itt is élünk,van egy 1 éves kislànyunk.Mi ebben a hihetetlen??!!??
4 éve vagyunk együtt. sport opelja van. megengedi meg h vezessem, ha éppen ivott, vagy ilyesmi szitu áll elő. én 24 vagyok, ő 25.
de nekemis van kocsim, úgyhogy nemis nagyon próbáltam még elkérni csakúgy az ő kocsiját.
régebben trabija volt,azt nem vezettem (kétüteműn váltani művészet),járkált sokat szülők ciojával,azr vezettem néha,most audi A4,talán 3x vezettem muszájbol,tul drága ahhoz hogy hasonloan meghuzzam mint anyámék ladáját:D
22/L 3 éve együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!