Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek a párotok megengedi, hogy vezessétek a kocsiját?

Figyelt kérdés
Kort, és az autó típusát is írjátok le, és azt is, hogy mióta vagytok együtt!
2010. jan. 18. 22:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
az én barátomnak is skoda octaviája van röhögtem is rajta h egy csomóan írták. nem tudom az miért lenne képzeletbeli... na mindegy
2010. jan. 18. 23:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

egy regi chryslerje van, szep, hatalmas, sok loero csak gyakran kell javitani es sokat fogyaszt. csak vegszukseg eseten vezetem (ertsd ezalatt en vagyok az egyetlen aki nem ivott) es pasrkolni meg olyankor is rendszerint o parkolja. a sajat kocsinkat (2es golf) reg egyedul vezetem, egesz jol, de ez az auto teljesen mas, szeles, hosszu, nem latszik jol hol az uton, csak erezni lehet. ideadna ha kernem (annak ellenere h imad vezetni) de en szeretem ha a pasik vezetnek es nem engem kommentalnak mikozben vezetek es nagy forgalomban gyakorlas nelkul nem mernek megindulni az autojaval, meg ugy sem hogy mellettem ul.

en mindig adom neki a mi kocsinkat, de nem keri, csak szukseg eseten veszi at.

szoval mindketten adnank neha ha kerne a masik, de nem keri. mindenki maradjon a sajat kocsijaval. :)

2010. jan. 18. 23:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Az Audi TT-s vagyok,ha szeretnéd làtni megmutatom.

Svàjcban ismerkedtünk meg,és itt is élünk,van egy 1 éves kislànyunk.Mi ebben a hihetetlen??!!??

2010. jan. 18. 23:13
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem van saját kocsim, nem kell azért pasi, hogy autóm legyen.
2010. jan. 18. 23:19
 15/23 anonim ***** válasza:
1,5 év, mazda 3 és nem. Egy elmélet szerint, az hogy egy faszi hagyja-e vezetni a kocsiját indikátor. engem is bánt...
2010. jan. 19. 01:16
 16/23 anonim ***** válasza:

4 éve vagyunk együtt. sport opelja van. megengedi meg h vezessem, ha éppen ivott, vagy ilyesmi szitu áll elő. én 24 vagyok, ő 25.

de nekemis van kocsim, úgyhogy nemis nagyon próbáltam még elkérni csakúgy az ő kocsiját.

2010. jan. 19. 02:01
 17/23 anonim ***** válasza:

régebben trabija volt,azt nem vezettem (kétüteműn váltani művészet),járkált sokat szülők ciojával,azr vezettem néha,most audi A4,talán 3x vezettem muszájbol,tul drága ahhoz hogy hasonloan meghuzzam mint anyámék ladáját:D

22/L 3 éve együtt

2010. jan. 19. 07:54
 18/23 anonim ***** válasza:
26/L, 29F, Renault Laguna, 7 éve vagyunk együtt, és mióta megvan a jogsim, vezethetem. 1x törtem csak meg, de 1x ő is, így most 1:1 van :)
2010. jan. 19. 10:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Volt egyszer egy gazdag pasim, veterán amcsi autóval, amiből kettő van az országban. Olyan volt az ülése mint az operában a páholy. Megengedte hogy vezessem, pedig kb 8 szor találkoztunk még csak. Vigyáztam az autóra. Nemsoká szakítottam vele. Nem tetszett a kocsi úttartása:-)
2010. jan. 19. 14:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem ide szokta adni baratom!igaz 1x mar osszetortem a kocsijat:S, de azt mondta h csak gyakorolnom kell!(azota nem tortem ossze)XD
2010. jan. 19. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!