Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Végre sikerült megvennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre sikerült megvennem álmaim kocsiját, csajok nektek bejönne?

Figyelt kérdés

Amióta kiadták ez a kedvenc kocsim.. :D 2 éve kamionozok ezért,hogy megtudjam venni,és most végre sikerült :) majd szépen lassan át lesz alakítva enyhébben,de most sajnos csak ilyen képet tudtam felrakni(azért hirdetős kép,mert kb 1 órája hoztam el a kocsit,és még nem sikerült képet csinálnom ) egy haverom szerint női kocsi,szerintem abszolút nem :D ..

főleg mivel elég izmos testalkatom van,így valószínűleg nem fogja egy csajos autó látszatát kelteni miután kiszállok belőle :D

Nos a kérdésem igazából az lenne,hogy csajok nektek bejönne egy ilyen kocsi ?

22/F

[link]

2011. okt. 1. 10:49
1 2 3 4 5
 21/42 napietus ***** válasza:

szép, nekem tetszik. de sajnálnám szegénykét a magyar utakra :S

szóval, ha el akarnád adni méltányos áron, megvenném. azt, hogy elérted, amit akartál, becsülöm. de azt, hogy ennek mi köze a szexhez, nem értem :D

2011. okt. 1. 12:12
 22/42 anonim ***** válasza:
Miért, te nem Magyarországon laksz Etus?
2011. okt. 1. 12:16
 23/42 napietus ***** válasza:
de :) nem azért venném, meg, hogy szétcsesszem ezeken a zergeb*szta félbalkáni utakon, hanem hogy jó áron továbbadjam :)
2011. okt. 1. 12:20
 24/42 anonim ***** válasza:
54%
Etus zsidó
2011. okt. 1. 12:20
 25/42 anonim ***** válasza:
Etus mekkora egy zsidó vagy!
2011. okt. 1. 12:23
 26/42 napietus ***** válasza:

utolsó, ez beszólás volt :D?

amúgy nem vagyok zsidó.

2011. okt. 1. 12:25
 27/42 anonim ***** válasza:
akkor miért rögtön a pénzt látod más kocsijában?
2011. okt. 1. 12:28
 28/42 anonim ***** válasza:
48%
audi TT-vel biztos jól lehet csajozni de, egy lány ne azért legyen velem mert húdenagyon kocsim van 18f
2011. okt. 1. 12:29
 29/42 napietus ***** válasza:
nem tudom, így születtem. szeretem a pénzt :) német származású vagyok amúgy, ha ez releváns :D annak idején igazolva is lett nemtudomhányíziglen :D
2011. okt. 1. 12:31
 30/42 anonim ***** válasza:
88%
Én meg szlovák származású vagyok. :)
2011. okt. 1. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!