Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre sikerült megvennem álmaim kocsiját, csajok nektek bejönne?
Amióta kiadták ez a kedvenc kocsim.. :D 2 éve kamionozok ezért,hogy megtudjam venni,és most végre sikerült :) majd szépen lassan át lesz alakítva enyhébben,de most sajnos csak ilyen képet tudtam felrakni(azért hirdetős kép,mert kb 1 órája hoztam el a kocsit,és még nem sikerült képet csinálnom ) egy haverom szerint női kocsi,szerintem abszolút nem :D ..
főleg mivel elég izmos testalkatom van,így valószínűleg nem fogja egy csajos autó látszatát kelteni miután kiszállok belőle :D
Nos a kérdésem igazából az lenne,hogy csajok nektek bejönne egy ilyen kocsi ?
22/F
"agyjából olyan 18 cm körül lehet,mivel eddig az összes barátnőm megvolt vele elégedve,"
Itt a nagyjábólon van a hangsúly. Ha ekkora nagy király lennél, akkor nem kéne, hogy a kocsiddal vágj fel. De hát mit várjon az ember az ilyen autób.zi s.ggfejektől. FAsziként mondom, hogy magasról leszarom az autókat és nekem nem kéne olyan csaj, aki csak erre bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!