Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket miért zavar, ha egy férfi jóban van az édesanyjával felnőtt korában is?
Figyelt kérdés
31 éves egyedülálló férfi vagyok.Nem értem, hogy a nők miért ennyire korlátoltak, hogy képtelenek megérteni az anyagi érveket arra, hogy a szüleimmel lakok most is. Sajnos a magyar keresetek nem nyújtanak elég anyagi háttért, hogy elköltözzek, meg amúgy is, hogy várhatják el, hogy külön éljek, mielőtt még találnék egy nőt magam mellé? Nem csak a szüleimnek jön jól hogy beszálok a rezsibe, de édesanyám mos, főz és takarít rám, amit nehezen nélkülöznék kényelmi szempontból. Ez miért ciki a mai feminista, karrierista, pénzéhes nők szemében? Na meg az, hogy én jóban vagyok édesanyámmal, és nagyon is számít a véleménye a lányokról akik szóba jönnek nálam. Egyszerűen szeretem ha kikérhetem a véleményét róluk. De volt már rá példa, hogy egy lány otthagyott emiatt, mert elhívtam egy közös programra vele.2017. okt. 17. 19:44
11/40 anonim válasza:
Egy dolog nyugtasson kérdező! Az ő gyerekeik is felfognak nőni és őket is pont annyira fogják hülyének nézni és lesz@rni a fiaik, mint amennyire az ő párjaik az anyjukat az ő kedvükért. :D
12/40 anonim válasza:
Amiket írsz és ahogy írd azt a benyomást keltik, hogy nem nőttél még fel és nem vagy talpraesett. Ez pedig egyáltalán nem vonzó tulajdonság, főleg ha a nő már nem otthon él, önálló és keresete van, kinek kell egy kolonc?
13/40 anonim válasza:
Kérdező, nézd meg ezt a filmet:
14/40 anonim válasza:
Szóval, kérdező irány egy albérlet, ahol a fizetésed 60%-át elviszi a lakbérsarc, a maradékot meg a rezsi, utána megbarátkozhatsz az éhezés nevű dologgal. De akkor már legalább embernek számítasz mások szemében, igaz 15 perc hírnév, mert pár hónap és éhen halsz. 160 ezres fizetésből (átlagfizetést véve alapul kb.) nem fogsz albérletben életben maradni.
15/40 anonim válasza:
Nekem meglett a saját lakás 31 éves koromra, úgy, hogy nem alám tolták a szüleim, hanem gyűjtöttem, csakhogy én nem 30 évesen kaptam észbe, hogy el kellene költözni, hanem amióta dolgozni kezdtem, erre tettem félre több megtakarítási formában is, évekig, és összejött, sőt, munkanélküli is voltam, és nem volt magas a jövedelmem.
16/40 anonim válasza:
Érdekes, én nőként 150 ezer bruttót kerestem, albérletes voltam betársultam máshoz. Egy szobát béreltem, havi 40 ezer ft-ért plusz a rezsi. Mégis meg tudtam élni. Plusz akkor kezdtem el a mesterképzést is. Akkor mi a kérdés?
17/40 anonim válasza:
De ugye nem egy panelgarzon lepukkant környéken, vidéken? Mert azzal inkább nem kellene dicsekedni, mert így még le is kötötted magad a szarba. Albérletet legalább el lehet hagyni.
Venni csak házat éri meg talán, esetleg nagyobb lakást erős falakkal és lehetőleg nagyon-nagyon messze a játszóterektől.
18/40 anonim válasza:
Másfél szobás panel, nekem elég, Budapesten, külvárosi, de közlekedés szempontjából központi helyen, szóval nem lepukkant környék.
19/40 anonim válasza:
8 órás állás mellett mesterképzés? Egyikről se nagyon ildomos sokat hiányozni. Én is nézem a lehetőségeket, mert kellene előre haladni, mert nem vagyok még öreg (25), de bármit nézek, szinte biztosan kiderül, hogy nem elérhető. Pár ilyen pofon után nem tudom már merre nézzek. Beletörődni abba, hogy a jövőm már csak szar lehet, nem tudok. Ha valaha beletörődöm akkor kb. aznap meg is halok. De még nem adtam fel...
20/40 anonim válasza:
De így nem lesz nagyon magányos a hátralévő életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!