Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány és pasija is van. De ö belém szeretett én is szeretem öt csak az a baj hogy idösebb vagyok nála ö -14 én 18 leszek sztem gázos vele járni nem? De ö nem tudja hogy mi legyen! Szerintetek? Kort irjatok
szerintem már ciki.
azért egy 14 éves és egy magadkorú 18 éves lány között nagyon sok különbség van testileg és értelmileg is.
Szerintem az veled a sz@r, hogy egyáltalán megkérdezed, hogy ez ciki-e. Mi a f@szt számít, hogy ciki-e, vagy sem, ha állítólag szereted?
Az meg már a bénaság netovábbja mindkettőtök részéről, hogy szeretitek egymást, de nem tudjátok mi legyen, sem ő, sem te. Ha szeretitek egymást, jöjjetek össze.
1., Az egy ribanc, akinek van pasija és KÖZBEN beleszeret egy másikba de nem dobja a pasiját
2., 18 évesen vérciki 17 évesnél fiatalabb lánnyal járni. Csak a nyomorékok járnak 14 évesekkel, akinek nem jut más. Viszont készülj rá, hogyha 15 lesz a csaj és túlvan a "hűűű 18 éves nagyfiú, imádom!" korszakán akkor repülsz.
Ennyit szerettem volna mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!