Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha a szeretett/tetsző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a szeretett/tetsző lány eltűnne szó nélkül 1-2 napra, keresnétek?

Figyelt kérdés

Ma beszéltem a lehendő fiúmmal, de nagyon megbántott 1-2 szavával. És úgy áttiport a lelkemen ami nagyon fájt:S

Másik kérdésem, hogy egy 14L és egy 22F között nagy a korkülönbség? (barátnőmről van szó, nem félreérteni, én nem vagyok olyan!)

15L

2011. júl. 14. 00:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nagy. 10 éve múlva nem lesz nagy.

mivel lettél megbántva?

2011. júl. 14. 00:21
 2/14 anonim ***** válasza:

én szerintem igen. nem tudnék tőlle aludni.

másik kérdésre: hát igen kicsit nagy. lehet a srác a fiatalabbakra bukik és hát... de lehet h ő kivétel, rendes és csak véletlen volt h egymásbaszerettek

2011. júl. 14. 00:22
 3/14 A kérdező kommentje:
szexről volt éppen téma, és közölte hogy ott csak NEKEM kell védekezni, ő nem szereti az óvszert és hogy fel se fogja húzni. meg hogy éretlen vagyok még kissé... de elvileg nagyon szerelmes.. de szerintem ezek után nem.
2011. júl. 14. 00:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem neked igazad van és ez egy hülye gyerek. Inkább te tedd tönkre magad fiatalon, minthogy neki óvszer kelljen:S
2011. júl. 14. 00:25
 5/14 anonim ***** válasza:
ennyi erővel mond neki, h te meg nem szereted a fogamzásgátlót.. ez tényleg nem volt szép tőle. ha annyira szeretne, ilyet biztos nem tenne/mondana. :S
2011. júl. 14. 00:27
 6/14 A kérdező kommentje:
csak közbe Ő annyi mindent tett értem. valahonnan Baja felől utazik fel hozzám Pestre. (pontos lakhelyet nem szeretnék leírni, hátha ő is nézi ezt az oldalt.) tehát úgy érzem, hogy tartoznék neki ennyivel, de én úgy nem érezném magam 100%ig biztonságban.
2011. júl. 14. 00:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy vonatjegy oda-vissza egy kis hancúrozásért gumi nélkül? Ez neki megéri. Szóval ez nem akkora áldozat ám.

Ha nem szereti az óvszert, akkor nem kell szeretkezni, ennyi. Komolyan, már-már én szégyellem magam, hogy ilyen fiúk léteznek. Méghogy nemszereti...

22/F

2011. júl. 14. 00:31
 8/14 A kérdező kommentje:
szerinte kényelmetlen.:S
2011. júl. 14. 00:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Neked milyen kényelmetlen lesz 9 hónapig azzal a gyerekkel a hasadban.

Egyébként tényleg nem ugyan olyan gumival és nélküle. Valóban jobb nélküle. De hozzátenném, hogy mindenféle szarságot is el lehet így kapni. Szóval egy ilyen felutazgatós srác kitudja még "mit hoz magával"

2011. júl. 14. 00:36
 10/14 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van, főleg hogy több egy éjszakás kalandja is volt... elhiszem, hogy gumi nélkül kényelmesebb, de én úgy feszengenék nagyon.
2011. júl. 14. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!