Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a szeretett/tetsző lány eltűnne szó nélkül 1-2 napra, keresnétek?
Ma beszéltem a lehendő fiúmmal, de nagyon megbántott 1-2 szavával. És úgy áttiport a lelkemen ami nagyon fájt:S
Másik kérdésem, hogy egy 14L és egy 22F között nagy a korkülönbség? (barátnőmről van szó, nem félreérteni, én nem vagyok olyan!)
15L
Nagy. 10 éve múlva nem lesz nagy.
mivel lettél megbántva?
én szerintem igen. nem tudnék tőlle aludni.
másik kérdésre: hát igen kicsit nagy. lehet a srác a fiatalabbakra bukik és hát... de lehet h ő kivétel, rendes és csak véletlen volt h egymásbaszerettek
Egy vonatjegy oda-vissza egy kis hancúrozásért gumi nélkül? Ez neki megéri. Szóval ez nem akkora áldozat ám.
Ha nem szereti az óvszert, akkor nem kell szeretkezni, ennyi. Komolyan, már-már én szégyellem magam, hogy ilyen fiúk léteznek. Méghogy nemszereti...
22/F
Neked milyen kényelmetlen lesz 9 hónapig azzal a gyerekkel a hasadban.
Egyébként tényleg nem ugyan olyan gumival és nélküle. Valóban jobb nélküle. De hozzátenném, hogy mindenféle szarságot is el lehet így kapni. Szóval egy ilyen felutazgatós srác kitudja még "mit hoz magával"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!