Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy a lány/fiú közölte veled, hogy nem jössz be neki, de később mégis beléd szeretett?
Pl. jobban megismert,és már nem számított,hogy nézel ki,vagy valami nagy fordulópont,netán csoda történt...
csak kíváncsiság:)
amúgy nem hinném,hogy sok ilyen lenne,de hátha...
hát exemmel volt ez... kb.
találkoztam vele, és nagyon nem jött be de ő nagyon hajtott rám.mondtam h jó, próbáljuk meg, de egy hét után mondtam neki hogy ne haragudjon de nem fog menni. aztán udvarolt még egy kis ideig, megisemrtem, és megszerettem. 6 évet voltunk együtt... félreistmertem, vagy legalábbis nagyon emgváltozott -.-
ha egy lány közli velem hogy nem tetszem neki akkor ennyi. utána már leszarom hogy mikor szeret belém.
elhajtom a p*csába mert én abban a pillanatban amikor "kosarat kapok", akkor én túlteszem magam a dolgon és lezárom a dolgot örökre.
(jó nem abban a pillanatban de abban a pillanatban eldöntöm hogy most akkor elkezdem túltenni magam..na értitek)
innentől kezdve nem érdekel hogy ő mit érez majd később.
amúgy még nem történt ilyen tudtommal.. vagy csak nem mertek vele előhozakodni:D
mert megismertek és rájöttek hogy leszarnám ha előhozakodnának a "juj beléd szerettem mert megismertelek" szöveggel.
amúgy sztem az ilyen esetek egész biztosan sűrűek.
mert az embernek általában előítéleteik vannak a külső alapján.. aztán jön a megismerkedés.. és hoppp hirtelen megszépül az illető...
na én ilyenkor mondom hogy takarodjá':)
mert aki hozzám vágja hogy bocsi: nem jössz be az később ne akarjon tőlem semmit.
ha azt mondja hogy, figyu ismerkedjünk meg aztán majd lesz ami lesz..ha meg nem hát nem.
na ez már sokkal jobban hangzik:)
de egy előítélet fűtötte nem, az nálam egyenlő a takarodjával.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!