Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értitek ezt a párbeszédet?
Levelezek egy lánnyal tegnap óta, nagyon jól ment a levelezés, ma is beszéltünk egymással, viszont valami megváltozott, mintha nem akarna velem tovább beszélni. Valami rosszat írtam volna, egyszerűen nem értem őt.
Íme a beszélgetésrészlet:
Én: Egyébként ha a kort nézzük, mindig veled egyidős vagy idősebb fiúkkal ismerkedtél?
Lány: Nekem sosem volt még fiatalabb barátom.
Általában idősebbek.
Én: Ahhoz képest nem nagyon rettentél meg tegnap óta, ezért is lepődtem meg. :) Vannak akik kapásból elutasítanak valakit emiatt, pedig nem is ismeri az illetőt, nem is leveleztek.
Lány: Jah akkor én csak egy vagyok a sok közül? :D
Én: Remélem nem csak egy vagy a sok közül.:) Eddig ezt meg tudom határozottan erősíteni :)
Lány: Kössz
Én: :D
Lány: Akkor sajnálom :)
Én: Úgy értem, amikor régebben próbálkoztam nálam idősebbeknél, mindig le lettem passzolva mondván, hogy fiatal vagyok, mivel ez nem igazán elterjedt valóban, ha a fiú a fiatalabb... Nem kell sajnálni, inkább örülök is, hogy nem sikerült azokkal a lányokkal megismerkedni, ebből látszódott mennyire számíthatok valakinek:P
Lány: Sajnos ez ilyen. Most mennem kell.
Én: Rendben, este várlak szeretettel. :) Szia!
Lány: Szia
Végére már semmi szmájli meg nem úgy ír, mint előtti.
Ebben a beszélgetésben mi olyan történt?
Én arra a múltbeli utalásra gondolok, de azt úgy értettem, hogy régebben előtte, amikor más lányoknál próbálkoztam, akkor lepattintottak az idősebbek. Erre ő szerintem azt hiszi hogy mellette mással is ismerkedek, pedig csak rá figyelek és ő érdekel. Hogy gondolhatja ezt? Most nem ír egyáltalán, pedig be van lépve és meg is beszéltük tegnap hogy ma este 8-kor beszélünk, de nem olvassa el a levelem.
Köszi a segítséget előre is.
Úristen, komolyan ezt kérdezni kell?
Ki a bánat kíváncsi már arra egy 1-2 napos levelezgetésben, hogy mi van veled meg más csajokkal? Ilyen után én is lepattintanám az illetőt, ez szerintem nagyon gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!