Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy chaten megismert lánynál tartsam meg a folyamatos párbeszédet randi előtt vagy ne?
Csak írásban tartjuk a kapcsolatot, de nem tudom eldönteni hogy a randi napjáig ne, vagy csak alig üzenjek neki, avagy minden nap írjak többször és érdeklődjek iránta?!
Előbbinek lehet az a hátránya hogy azt hiszi, nem is érdeklem, esetleg csak "arra" kell (ami nem igaz), utóbbinál viszont lehet túl sokat meg tudnék róla, így a randi más kevésbé lenne érdekes nekem is, és neki is. Kvázi "túl hamar" megismernénk egymást.
Mit javasolnátok?
Pontosan ugy ahogy eddig
Ha valtoztatsz azt eszre veszi es azt gondolja majd h csak azert h randizzhass vele
Es spec utalom ha a pasival megbeszelek egy talit majd "eltunik" es csak elotte kapok egy uzit h na josz ?
Ilyes esetben le szoktam mondani hiszen azt erezteti velem h csak arra kellenek masra nem
Szerintem te ne csajozz! Ilyen hülyeségeket gondolni...
"így a randi más kevésbé lenne érdekes"
Aha, persze és ha összejön veled, akkor utána kevésbé érdekes lenne neked, kis paraszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!