Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értitek ezt a párbeszédet?
Levelezek egy lánnyal tegnap óta, nagyon jól ment a levelezés, ma is beszéltünk egymással, viszont valami megváltozott, mintha nem akarna velem tovább beszélni. Valami rosszat írtam volna, egyszerűen nem értem őt.
Íme a beszélgetésrészlet:
Én: Egyébként ha a kort nézzük, mindig veled egyidős vagy idősebb fiúkkal ismerkedtél?
Lány: Nekem sosem volt még fiatalabb barátom.
Általában idősebbek.
Én: Ahhoz képest nem nagyon rettentél meg tegnap óta, ezért is lepődtem meg. :) Vannak akik kapásból elutasítanak valakit emiatt, pedig nem is ismeri az illetőt, nem is leveleztek.
Lány: Jah akkor én csak egy vagyok a sok közül? :D
Én: Remélem nem csak egy vagy a sok közül.:) Eddig ezt meg tudom határozottan erősíteni :)
Lány: Kössz
Én: :D
Lány: Akkor sajnálom :)
Én: Úgy értem, amikor régebben próbálkoztam nálam idősebbeknél, mindig le lettem passzolva mondván, hogy fiatal vagyok, mivel ez nem igazán elterjedt valóban, ha a fiú a fiatalabb... Nem kell sajnálni, inkább örülök is, hogy nem sikerült azokkal a lányokkal megismerkedni, ebből látszódott mennyire számíthatok valakinek:P
Lány: Sajnos ez ilyen. Most mennem kell.
Én: Rendben, este várlak szeretettel. :) Szia!
Lány: Szia
Végére már semmi szmájli meg nem úgy ír, mint előtti.
Ebben a beszélgetésben mi olyan történt?
Én arra a múltbeli utalásra gondolok, de azt úgy értettem, hogy régebben előtte, amikor más lányoknál próbálkoztam, akkor lepattintottak az idősebbek. Erre ő szerintem azt hiszi hogy mellette mással is ismerkedek, pedig csak rá figyelek és ő érdekel. Hogy gondolhatja ezt? Most nem ír egyáltalán, pedig be van lépve és meg is beszéltük tegnap hogy ma este 8-kor beszélünk, de nem olvassa el a levelem.
Köszi a segítséget előre is.
inkább iszok egy sört már ott tartok inkább:D
valaki bulizni?
Női szemmel és hasonló korral mint te írom, hogy szerintem nem rontottál el semmit. A csaj alapból nem túl kommunikatív. Nézd meg te mennyit írtál és ő mennyit írt. Egyedüli reakciót akkor sikerűlt kiváltani amikor úgy érezte, hogy az egojába gázoltál azzal, hogy "egy a sok közül". Itt sem az bántotta, hogy mással ismerkedsz (mert egyébként miért ne ismerkedhetnél ha még nem találkoztatok), hanem az, hogy ő nem különleges akiért a nyáladon csúszva küzdesz. Hiába magyaráztad, nem akarta felfogni, vagy azért mert nem megy az értelmezés vagy azért mert végre egy ok amin beduzzogva leléphet. Ha meg nem reagál akkor rá tudja fogni, hogy azért volt mert azt mondtad. Olyan kell egyébként akivel ilyen "jókat" lehet beszélgetni és ennyire önérzetes?
Nehogy már te magyarázkodj utána! Inkább keress mást, jobban jársz. Itt ütközzön ki az ha nem passzoltok, megspórolsz egy rossz randit.
A sört meg tedd vissza, ez még nem az a helyzet ahová ez kell :D
Azért ne bátorítsátok a kérdezőt,hogy ez mekkora "jó" szöveg volt:)
Jó xar...
-Hát te ugye képzett fegyverszakértő vagy és többféle fegyver is volt ugye a kezedben?
-Igen,átlagos és komoly fegyverek ,karabélyok de ilyen kicsi zsebpisztolyt még nem próbáltam....
-Ahoz képest nem rettentél el a maroklőfegyver használatátol...csodálkoztam is régebben mikor bepróbálkoztam shotgunos profiknál min elhajtottak a sunyiba....
-Jah én akkor csupán kaliber' vagyok?
-Remélem nem kaliber'vagy hö-hö-hő-hi ..
-Kösssssz. ..
-Hö-hö-hi-hi-hi
-Akkor sajnálom -hi-hi-höh.
-Hát tudod amikor RÉGEBBEN vonzódtan az AK-47-es -ekhez és keretem a társaságukat akkor a kalasnyikovosok meg sem hallgattak...azt sem nézték,hogy én tehettségesen lövök....
Pedig igen nézd a nyelvem:p
-Sajnos ez ilyen...-most megyek megkell tisztítanom a gépkarabélyt.
-Szia! Este várlak feltárazva',csupa kedvességgel.
Szia!
("Hát itt kevés a csőtorkolati sebesség,ide se jövök többet...")
Na szóval nem bántani akartalak,csak ne essen már rosszul ha nem éppen vagy toppon...a nő 27-éves nem tini.
/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!