Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti értitek ezt a párbeszédet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti értitek ezt a párbeszédet?

Figyelt kérdés

Levelezek egy lánnyal tegnap óta, nagyon jól ment a levelezés, ma is beszéltünk egymással, viszont valami megváltozott, mintha nem akarna velem tovább beszélni. Valami rosszat írtam volna, egyszerűen nem értem őt.

Íme a beszélgetésrészlet:

Én: Egyébként ha a kort nézzük, mindig veled egyidős vagy idősebb fiúkkal ismerkedtél?

Lány: Nekem sosem volt még fiatalabb barátom.

Általában idősebbek.

Én: Ahhoz képest nem nagyon rettentél meg tegnap óta, ezért is lepődtem meg. :) Vannak akik kapásból elutasítanak valakit emiatt, pedig nem is ismeri az illetőt, nem is leveleztek.

Lány: Jah akkor én csak egy vagyok a sok közül? :D

Én: Remélem nem csak egy vagy a sok közül.:) Eddig ezt meg tudom határozottan erősíteni :)

Lány: Kössz

Én: :D

Lány: Akkor sajnálom :)

Én: Úgy értem, amikor régebben próbálkoztam nálam idősebbeknél, mindig le lettem passzolva mondván, hogy fiatal vagyok, mivel ez nem igazán elterjedt valóban, ha a fiú a fiatalabb... Nem kell sajnálni, inkább örülök is, hogy nem sikerült azokkal a lányokkal megismerkedni, ebből látszódott mennyire számíthatok valakinek:P

Lány: Sajnos ez ilyen. Most mennem kell.

Én: Rendben, este várlak szeretettel. :) Szia!

Lány: Szia

Végére már semmi szmájli meg nem úgy ír, mint előtti.

Ebben a beszélgetésben mi olyan történt?

Én arra a múltbeli utalásra gondolok, de azt úgy értettem, hogy régebben előtte, amikor más lányoknál próbálkoztam, akkor lepattintottak az idősebbek. Erre ő szerintem azt hiszi hogy mellette mással is ismerkedek, pedig csak rá figyelek és ő érdekel. Hogy gondolhatja ezt? Most nem ír egyáltalán, pedig be van lépve és meg is beszéltük tegnap hogy ma este 8-kor beszélünk, de nem olvassa el a levelem.

Köszi a segítséget előre is.

2017. okt. 11. 20:34
1 2 3
 1/21 A legrosszabb ***** válasza:
88%

Eh, nem akar megismerni téged, ennyi. Ennek a párbeszédnek röviden ez a lényege:

Én: Szia, ismerkednék veled.

Lány: Kösz, nem, csá.

2017. okt. 11. 20:37
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Ne akard érteni őket, úgyse fog menni. Ha nem válaszol, keress mást!
2017. okt. 11. 20:39
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Ejtsd a csajt, korábban is passzív volt, nem kellesz neki, csak unatkozott a tali után. Most meg felhoztad a kapcsolattémát és gondolta lezárja a dolgot.
2017. okt. 11. 20:41
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne akard megérteni, ha akar ír majd magától.

L

2017. okt. 11. 20:44
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem találkoztunk még, éppen ezt beszéltük volna maholnap meg... Egyszerűen nem értem őt, minden rendben egyik pillanatban aztán ennyi. Pedig ő a 27 éves, én 24 vagyok.

Hogy gondolhatja azt vagy értelmezheti ebből úgy, hogy sok mással is ismerkedek? Azt írtam, hogy akivel régen próbálkoztam, azok visszautasítottak, de nem most volt ez amikor vele beszélgetek.

2017. okt. 11. 20:45
 6/21 anonim ***** válasza:
69%
Gáz a stílusod, én sem ismerkednék veled. "Más lányok így meg úgy, blablabla de te mennyivel jobb vagy náluk :)" Kösznemcsá.
2017. okt. 11. 20:49
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az adott lánynak akivel éppen ismerkedsz,nem kell tudnia,hogy anno ki utasított el és miért és ,hogy régebben próbálkoztál már nálad idősebb csajoknál stb .

Egyszerűen nem kell a orrocskájukra' kötni .

Persze én értem,hogy őszinte vagy de azért ennyire nem kell kiadni magad .

A csajok a magabiztos pasikra kíváncsiak...meg mindig mindenek felett egyetlenek akarnak lenni!

-érezni,hogy csak ő kell előtte és utána sem számított senki!

Szóval nem veled van a baj,legközelebb majd jobban megy,beletanulsz.

2017. okt. 11. 20:51
 8/21 anonim ***** válasza:
71%

"Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Ti értitek ezt a párbeszédet?

"Gáz a stílusod, én sem ismerkednék veled. "Más lányok így meg úgy, blablabla de te mennyivel jobb vagy náluk :)" Kösznemcsá."

Az üzenet szövege: veled elvből nem ismerkedem

puszcsá"

Hallod, nem is akartam veled ismerkedni :'DDD

2017. okt. 11. 20:52
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem azt hiszi hogy egy a sok közül és kicsit sem tartod különtegesebbnek a többitől. De ő erre a magyarázatodat már nem birta ép ésszel végig gondolni mert az maradt meg hogy "egy a sok közűl" Viszont én meg pont olyan vagyok aki nem szereti ha egy srác azt magyarázza nekem hogy hányan pattintották le mielőtt hozzám jött. Ez olyan mint a "ha ló nincs jó a szamár is" emelett kicsit az önsajnálat is eszembe jut. Szerintem kérd meg hogy az utolsó leveledet olvassa el legalább, és ha azután se akar beszélni akkor hagyod. De akkor tényleg hagyd. Abban a levélben fogalmazd meg szépen hogy mennyi mindenben különbözik a többitől, és hogy milyen szép és csinos. És kérj bocsánatot a rossz fogalmazásodért, emelett ird le hogy mit kedvelsz benne. De tényleg jól fogalmazd meg! Ne legyen semmi félreérthető mert a pasik nagy része igy bas.sza el! Pl ahelyett hogy azt írod hogy " nem nézel ki rosszúl" helyett! "Nagyon szép vagy" irj olyat amit a nők hallani akarnak. Előtte olvastasd fel egy lánnyal, és ő nem talál benne hibát akkor küld el az üzenetet.
2017. okt. 11. 21:00
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, a 7-es válaszoló mindent elmondott neked.

Nincs veled semmi baj, majd találsz másikat, aki örömmel lesz veled.

Sok sikert!

2017. okt. 11. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!