Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értitek ezt a párbeszédet?
Levelezek egy lánnyal tegnap óta, nagyon jól ment a levelezés, ma is beszéltünk egymással, viszont valami megváltozott, mintha nem akarna velem tovább beszélni. Valami rosszat írtam volna, egyszerűen nem értem őt.
Íme a beszélgetésrészlet:
Én: Egyébként ha a kort nézzük, mindig veled egyidős vagy idősebb fiúkkal ismerkedtél?
Lány: Nekem sosem volt még fiatalabb barátom.
Általában idősebbek.
Én: Ahhoz képest nem nagyon rettentél meg tegnap óta, ezért is lepődtem meg. :) Vannak akik kapásból elutasítanak valakit emiatt, pedig nem is ismeri az illetőt, nem is leveleztek.
Lány: Jah akkor én csak egy vagyok a sok közül? :D
Én: Remélem nem csak egy vagy a sok közül.:) Eddig ezt meg tudom határozottan erősíteni :)
Lány: Kössz
Én: :D
Lány: Akkor sajnálom :)
Én: Úgy értem, amikor régebben próbálkoztam nálam idősebbeknél, mindig le lettem passzolva mondván, hogy fiatal vagyok, mivel ez nem igazán elterjedt valóban, ha a fiú a fiatalabb... Nem kell sajnálni, inkább örülök is, hogy nem sikerült azokkal a lányokkal megismerkedni, ebből látszódott mennyire számíthatok valakinek:P
Lány: Sajnos ez ilyen. Most mennem kell.
Én: Rendben, este várlak szeretettel. :) Szia!
Lány: Szia
Végére már semmi szmájli meg nem úgy ír, mint előtti.
Ebben a beszélgetésben mi olyan történt?
Én arra a múltbeli utalásra gondolok, de azt úgy értettem, hogy régebben előtte, amikor más lányoknál próbálkoztam, akkor lepattintottak az idősebbek. Erre ő szerintem azt hiszi hogy mellette mással is ismerkedek, pedig csak rá figyelek és ő érdekel. Hogy gondolhatja ezt? Most nem ír egyáltalán, pedig be van lépve és meg is beszéltük tegnap hogy ma este 8-kor beszélünk, de nem olvassa el a levelem.
Köszi a segítséget előre is.
Eh, nem akar megismerni téged, ennyi. Ennek a párbeszédnek röviden ez a lényege:
Én: Szia, ismerkednék veled.
Lány: Kösz, nem, csá.
Ne akard megérteni, ha akar ír majd magától.
L
Nem találkoztunk még, éppen ezt beszéltük volna maholnap meg... Egyszerűen nem értem őt, minden rendben egyik pillanatban aztán ennyi. Pedig ő a 27 éves, én 24 vagyok.
Hogy gondolhatja azt vagy értelmezheti ebből úgy, hogy sok mással is ismerkedek? Azt írtam, hogy akivel régen próbálkoztam, azok visszautasítottak, de nem most volt ez amikor vele beszélgetek.
Szerintem az adott lánynak akivel éppen ismerkedsz,nem kell tudnia,hogy anno ki utasított el és miért és ,hogy régebben próbálkoztál már nálad idősebb csajoknál stb .
Egyszerűen nem kell a orrocskájukra' kötni .
Persze én értem,hogy őszinte vagy de azért ennyire nem kell kiadni magad .
A csajok a magabiztos pasikra kíváncsiak...meg mindig mindenek felett egyetlenek akarnak lenni!
-érezni,hogy csak ő kell előtte és utána sem számított senki!
Szóval nem veled van a baj,legközelebb majd jobban megy,beletanulsz.
"Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Ti értitek ezt a párbeszédet?
"Gáz a stílusod, én sem ismerkednék veled. "Más lányok így meg úgy, blablabla de te mennyivel jobb vagy náluk :)" Kösznemcsá."
Az üzenet szövege: veled elvből nem ismerkedem
puszcsá"
Hallod, nem is akartam veled ismerkedni :'DDD
Kedves Kérdező, a 7-es válaszoló mindent elmondott neked.
Nincs veled semmi baj, majd találsz másikat, aki örömmel lesz veled.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!