Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha nem vesztek komolyan egy nőt fektettek a dologba energiát és pénzt?
Ha a ráfordítás a bevételének/szabadidejének 5-10 (emberfüggő) százalékát meghaladja havi szinten az ismerkedési fázisban, akkor szerintem komolyan vesz.
31/f
Ez érdekes kérdés, ugyanis élettársam második randin egy komplett hétvégére vitt egy nagyon hangulatos helyre, pedig csak meg akart dugni.Igaz, 30 voltam akkor, tudtam miről van szó.
Ehhez képest 2,5 éve együtt élünk, kezdettől nála lakom.És elfogadta a kislányom is.
De mondjuk ő azokkal a nőkkel is mindig gáláns volt, akivel csak szex volt.Szóval tuti férfifüggő.
Párom mai napig nem filléreskedik, ha akar valamit, na az akkor rögtön kell.
Pl. 3 napja kitalálta, hogy venni akar egy kávéfőzőt.Ez idáig ok.Csak éppen ő egy 120.000 forintosra gondolt.Tegnap hazaállított azzal.Ezt csak azért írtam le, hogy férfija válogatja, ki mennyire kényezteti a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!