Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kedvesebbek a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kedvesebbek a nők a külföldi férfiakkal?

Figyelt kérdés

Csak én vettem észre, hogy alapból vagy 30%-a többel indulnak mint egy "sima" magyar? Ha nem is beszél magyarul vagy csak makok vagy akár perfektül beszélhet de ha kiderül, hogy külföldi egyből mosolygós pozitív igyekvők lesznek a nők.

Ez valami reflex, hogy aki nem beszél jól magyar azzal kedvesebbek? Vagy mert sötétebb a bőre? Szerintetek miért van ez?

És ne gyertek azzal, hogy dehát más a kisugárzás/kedvesebbek/nyitottabbak stb.

2017. okt. 8. 19:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

30.: Ha már a helyesírásnál tartunk, tök mindegy mond vagy mondd...különben is lemaradt a második d :D :D

Tök mindegy...Értetted a kis helyesírási hibával is, egyébként úgy gondolom. Hát pedig szövegértelmezés ide, vagy oda...így vagy úgy, de kimondtad: a magyar csajok fektetésre valók, mivel nagy bulihely vagyunk és másodsorban pedig: külföldön külföldiként te is úgymond szórakozásra használod a csajokat.

Még valami: a "mondd" felszólító módban két d. :D Na akkor te is figyelhetnél az írásra: d. :D

2017. okt. 8. 22:36
 32/32 anonim ***** válasza:
50%

#31, ez mellément, amit én írtam, az nem felszólítómódban volt, ezért az egy d a helyes, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen bonyodalmakat okoz. :D

Nem írtam, hogy minden magyar nő fektetésre való, de nyilván nem véletlenül alakult ki az angol fiatalokban (meg gondolom még sok más nyugati népnél), hogy Kelet-Európában nagyon jó eséllyel lehet alkalmi kapcsolatokat találni (ez sokszor úti célokat ajánló/utazási élményeket megosztó weboldalakon is szerepel). Ahogy azt sem írtam, hogy én fektetni járok ki, de sok országban érezhetően javulnak az ember esélyei, amikor meghallják, hogy külföldi. (Mondjuk férfi szempontból ez Angliára pont nem igaz, mivel ott alapból rengeteg külföldi van, de rengeteg más helyen tapasztaltam már ezt.)

A félreértések elkerülése végett: nem írtam én egyáltalán, hogy főbenjáró bűn lenne egy magyar nőnek összejönni egy külföldivel, azért írtam ilyen bicskanyitogató stílusban, mert tudtam, hogy jön majd a a szokásos magyarázat, hogy lehet bárki bármilyen nemzetiségű, a belső érték a lényeg stb., holott én azért azt tapasztalom, hogy a dicsekvési alap is nagyban közrejátszik, a barátoknak csak izgalmasabb bemutatni egy Hansot, Johnnyt vagy Juant, mint egy Pistát. :D Illetve nincs azzal baj, ha valakit érdekel az "újdonság", csak nem kell e köré ideológiákat gyártani. Ugyanez volt például annál a szintén mai kérdésnél, ahol kérdezték a nőket, hogy elmennének-e randizni, egy isteni kinézetű milliárdossal, aztán ott is jött a ferdítés, hogy "hát, a belsőtől függ" meg "kiröhögném, mert azt hinném, hogy szórakozik velem". Ugyan már, kérem! :D

2017. okt. 8. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!