Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kedvesebbek a nők a külföldi férfiakkal?
Csak én vettem észre, hogy alapból vagy 30%-a többel indulnak mint egy "sima" magyar? Ha nem is beszél magyarul vagy csak makok vagy akár perfektül beszélhet de ha kiderül, hogy külföldi egyből mosolygós pozitív igyekvők lesznek a nők.
Ez valami reflex, hogy aki nem beszél jól magyar azzal kedvesebbek? Vagy mert sötétebb a bőre? Szerintetek miért van ez?
És ne gyertek azzal, hogy dehát más a kisugárzás/kedvesebbek/nyitottabbak stb.
16-18.: Szánalmasak vagytok. Pont ezért ismerkedünk külföldivel. És lehet elgondolkozni, hogy ezt a kérdést miért tette is fel a kérdező. Igen, romantikus hangulatban vagyok, fáj nektek? XD
A kedves külföldi úriember is itt van és jókat mosolyog ezen. Jó kommentelést:D
Ti pedig egyétek a savanyú szőlőt.
Egy-két hülye miatt nem kellene felkapnod a vizet, és az összes férfiről általánosítani.
Ez kb ugyanaz, mint amikor az előző "kolléga" egy-két partycica miatt leprostizza az összes magyar nőt.
Egyébként a külföldiekkel kapcsolatban is csak azt tudom mondani, hogy van ott is mindenféle, pl egy svájci haverom egy dolog érdekelte, hogy a nő mikor térdel. Semmivel nem volt romantikusabb, mint azok akik itt fikázzák az összes nőt.
6-os: "Én alapból nem értem azt a szemléletet a lányok részéről, hogy minden magyar férfi csak a fizuját féltő, soviniszta barom"
Akkor olvasd el az itteni férfiak(?) válaszait - egyértelmüen ezt írja többség.
"Akkor olvasd el az itteni férfiak(?) válaszait - egyértelmüen ezt írja többség."
Ha az itteni nők alapján általánosítanám a teljes női nemet, akkor valószínűleg régen felkötöttem volna magam, vagy Trappista szerzetesnek álltam volna.
Ne hülyéskedjünk, az itteni leghangosabbak a leghülyébbek mindkét nemből, mellettük meg van egy rakat teljesen normális ember IRL és akár itt is, csak nem óbégatnak az összes posztba, hogy MNK, meg minden férfi töketlen, looser barom.
Ebből a postból akadémiai székfoglalót lehetne írni az egymás mellett elkommunikáló emberek témakörben.
(mellesleg a GYK-n nem az a legnagyobb baj az emberekkel, hogy a nőkről, és a férfiakról hogy vélekednek, hanem, hogy az iróniát kb egyik nem sem érti :))
#26, nem vagyok ideges, kimondottan szórakoztat, amikor ilyen össznépi vergődés indul meg, amikor valaki olyat mond, ami a nőknek nem tetszik. Nem mondtam, hogy csak bulihelyen lehet ismerkedni, azt írtam, hogy az angolok bulihelynek tartják Magyarországot a könnyű alkalmi kapcsolatok miatt. Tudod, szövegértelmezés. Emellett persze, én is ismerek olyan példát, ahol szép házasság lett a dologból, de ez nem változtat a kérdés lényegén, megpedig, hogy külföldiként könnyebb ismerkedni.
Gondoltam, hogy előjön majd a savanyú a szőlő a téma, ezért is hoztam fel valamelyik korábbi hozzászólásomban. Köszönöm az érdeklődésed, de nincs gondom ilyen téren, sőt, ahogy írtam is, én is szoktam külföldre járni, ahol meg én vagyok a külföldi az ottani nőknek. Nem írtam, hogy csak itthon van meg ez a jelenség.
Még valami: a "mondd" felszólító módban két d. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!