Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kedvesebbek a nők a külföldi férfiakkal?
Csak én vettem észre, hogy alapból vagy 30%-a többel indulnak mint egy "sima" magyar? Ha nem is beszél magyarul vagy csak makok vagy akár perfektül beszélhet de ha kiderül, hogy külföldi egyből mosolygós pozitív igyekvők lesznek a nők.
Ez valami reflex, hogy aki nem beszél jól magyar azzal kedvesebbek? Vagy mert sötétebb a bőre? Szerintetek miért van ez?
És ne gyertek azzal, hogy dehát más a kisugárzás/kedvesebbek/nyitottabbak stb.
#12: érdekes. Pont ugyanilyen vagyok. Sosem hozom fel a szex témát (írásban főleg nem, de beszélgetés alatt sem), szeretek udvarolni, az első randin még csókot sem szoktam próbálni, adok időt az ismerkedésnek.
Erre általában nem azt kapom, hogy romantikus vagyok, tisztelem a nőket, odafigyelek rájuk, hanem, hogy nem nyomulok, biztos nem is érdeklem.
Szóval ha a jövőben azt mondom, hogy külföldi vagyok, akkor ugyanezzel a stílussal sikereim lesznek, ez csak magyarként nem működik?
13.: Te a kivételek közé tartozol :) de azt írtam is a zárójelben.
Gondolom eddig olyanokkal próbáltunk ismerkedni, akikkel nem "passzoltunk"
14.: Hát akkor általánosíts, pont ezért ismerkednek a normális nők külföldiekkel, mert azt mondod: mi csak fekvésre vagyunk jók :D Igen, igen akkor így marad a külföldi férfi.
Szép komment...na akkor neked is magyar nők csak fektetésre jók.
Pontosítanék, "a saját magukat normálisnak tartó nők". Tudod nagyon nem mindegy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!