Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kedvesebbek a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kedvesebbek a nők a külföldi férfiakkal?

Figyelt kérdés

Csak én vettem észre, hogy alapból vagy 30%-a többel indulnak mint egy "sima" magyar? Ha nem is beszél magyarul vagy csak makok vagy akár perfektül beszélhet de ha kiderül, hogy külföldi egyből mosolygós pozitív igyekvők lesznek a nők.

Ez valami reflex, hogy aki nem beszél jól magyar azzal kedvesebbek? Vagy mert sötétebb a bőre? Szerintetek miért van ez?

És ne gyertek azzal, hogy dehát más a kisugárzás/kedvesebbek/nyitottabbak stb.

2017. okt. 8. 19:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
a 8 a tuttis
2017. okt. 8. 20:23
 12/32 anonim ***** válasza:
47%
Mert máshogy áll némely ilyen külföldi hozzánk. Nem írok vallási hovatartozást, mert megköveznek itt néhányan esetleg. Szóval annyi a különbség, hogy még ők tudnak úgymond udvarolni, kicsit éreztetni a romantikát, értem ez alatt, ami régebbi időkben is volt. Most mi megy? szex orrba szájba, mindenki mindenkivel /tisztelet a kivételnek/ Lehet beszélgetni értelmes dolgokról, tisztelettudóak, tisztelik a női mivoltot, nem a szexel kezdődik egy beszélgetés pl. Figyelmes, és tisztelik a családot, családtagokat és hisznek , nem "világiak" van erkölcs, nevelés otthon, fontos a család, a gyerek-gyerekek, de ugyanakkor kellően lazák is, lehet ugyanúgy viccelődni, jól érezni magad. Sajnos, az utóbbi időben csak olyan magyar férfit ismertem meg, akiknek csak a test kellett, mint a női lélek nem. De lehet bennem van a hiba. Biztos bennem. Sajnos szomorú kérdező, hogy ezt itt meg kellett kérdezni. Gondolom férfi vagy? :)
2017. okt. 8. 20:27
 13/32 anonim ***** válasza:
16%

#12: érdekes. Pont ugyanilyen vagyok. Sosem hozom fel a szex témát (írásban főleg nem, de beszélgetés alatt sem), szeretek udvarolni, az első randin még csókot sem szoktam próbálni, adok időt az ismerkedésnek.

Erre általában nem azt kapom, hogy romantikus vagyok, tisztelem a nőket, odafigyelek rájuk, hanem, hogy nem nyomulok, biztos nem is érdeklem.

Szóval ha a jövőben azt mondom, hogy külföldi vagyok, akkor ugyanezzel a stílussal sikereim lesznek, ez csak magyarként nem működik?

2017. okt. 8. 21:21
 14/32 anonim ***** válasza:
35%
#13, itt minden nőt a belső meg a romantika érdekel, na meg a hosszú távú kapcsolatok, mégis azért az egyik legkedveltebb kelet-európai bulihely Magyarország az angolok szemében, mert itt a legkönnyebb a legtöbb nőt megfektetni az alatt az egy-két hét alatt, amíg itt vannak. Persze, most én vagyok a szemét kansoviniszta, meg biztos savanyú a szőlő meg tuti, hogy még a farkam is kicsi és minden nőm biztosan külföldiért hagyott el. :D
2017. okt. 8. 21:34
 15/32 anonim ***** válasza:

13.: Te a kivételek közé tartozol :) de azt írtam is a zárójelben.

Gondolom eddig olyanokkal próbáltunk ismerkedni, akikkel nem "passzoltunk"

2017. okt. 8. 21:41
 16/32 anonim ***** válasza:
66%

14.: Hát akkor általánosíts, pont ezért ismerkednek a normális nők külföldiekkel, mert azt mondod: mi csak fekvésre vagyunk jók :D Igen, igen akkor így marad a külföldi férfi.

Szép komment...na akkor neked is magyar nők csak fektetésre jók.

2017. okt. 8. 21:44
 17/32 anonim ***** válasza:
15%

Pontosítanék, "a saját magukat normálisnak tartó nők". Tudod nagyon nem mindegy. ;)

2017. okt. 8. 21:46
 18/32 anonim ***** válasza:
#16: ne bántsd szegényt, nem látod, hogy éppen romantikus hangulatban van :P
2017. okt. 8. 21:47
 19/32 anonim ***** válasza:
69%
14.: Tudod a bulihelyen meg ne keressünk már komoly kapcsolatot...és itt csak az angolokról volt szó...hol vannak a többiek? :D Na látod...akkor az angolok magyar nőkkel "ismerkednek" miért nem veled? és a magyar nők miért az angolokkal? Hol vannak a magyar férfiak? Akkor mi a probléma itthon?
2017. okt. 8. 21:47
 20/32 anonim ***** válasza:
16.: Ugyan mindegy normális vagy saját magamat tartom normálisnak. Most jönnek a savanyú szőlő válaszok, mert meg merik mondani az igazat.
2017. okt. 8. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!