Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kedvesebbek a nők a külföldi férfiakkal?
Figyelt kérdés
Csak én vettem észre, hogy alapból vagy 30%-a többel indulnak mint egy "sima" magyar? Ha nem is beszél magyarul vagy csak makok vagy akár perfektül beszélhet de ha kiderül, hogy külföldi egyből mosolygós pozitív igyekvők lesznek a nők.
Ez valami reflex, hogy aki nem beszél jól magyar azzal kedvesebbek? Vagy mert sötétebb a bőre? Szerintetek miért van ez?
És ne gyertek azzal, hogy dehát más a kisugárzás/kedvesebbek/nyitottabbak stb.
A kulfoldieknek sotetebb a bore? :D Amugy ha valaki nem beszel magyarul es angolul sem, azzal nem foglalkozom, mert ezek szerint nem tudunk kommunikalni. Ennyi. Kapcsolat szempontjabol meg ugyanannyi eselye van egy feher (a sotet boruek nem jonnek be abszolut) kulfoldinek, mint egy magyarnak. Ha bejon kulsore es szimpi, akkor kedves vagyok az illetovel, tok mindegy, magyar vagy kulfoldi. Ha nem jon be egyaltalan, akkor meg semleges vagyok vele.
2017. okt. 8. 19:24
2/32 anonim válasza:
Az egyik lehetőség, hogy "különleges". El lehet dicsekedni a barátnőknek, hogy őket egy xy nemzetiségű húzta meg, nem egy átlag magyar jóskapista. A másik, hogy esetleg nyugati országból jött az illető, azaz valószínűleg jobb anyagi helyzetben van, mint egy átlag magyar, rá lehet akaszkodni és élvezni az előnyöket, jó esetben akár összebútorozni vele kint, és meg van oldva az élet egy darabig.
2017. okt. 8. 19:24
3/32 A kérdező kommentje:
#2 Huha ezzel nem leszel népszerű
2017. okt. 8. 19:26
4/32 anonim válasza:
Talan mert nem ugy inditanak, mint itt sok gyakorisnal is lathato, hogy rogton a fizujukat feltik, es mindenki aranyasonak van belyegezve, aki igenis elvarja az udvarias banasmodot, ha mar meg lett hivva egy randevura peldaul.
2017. okt. 8. 19:27
5/32 anonim válasza:
Még nem találkoztam külföldivel, de ha nyugati, érdekelne, hogy annyira lenéző-e a nőkkel, mint itt a pasik.
2017. okt. 8. 19:30
6/32 anonim válasza:
Én alapból nem értem azt a szemléletet a lányok részéről, hogy minden magyar férfi csak a fizuját féltő, soviniszta barom, de a kedves, udvarias, külföldi... és persze ezt nem miután mondjuk megismerne 1000 nyugati férfit, hanem előítélet szintjén.
Szóval szerintem ezért kedvesebbek. Nem ismerik őket, nincs velük rossz tapasztalutuk így előítéletesek csak pozitívan. A külföldi férfiak meg nagyban kúrják őket, de párkapcsolatokat mégsem igazán látni magyar lány-külföldi férfi között. Hát igen, a kedvesség és az udvariasság... :D
2017. okt. 8. 19:32
7/32 anonim válasza:
#3 Sebaj, imádom, ha a fájdalmas igazság miatt utálnak. :D
2017. okt. 8. 19:32
8/32 anonim válasza:
Mert a külföldiek kicsit "esetlenebbek", idegenek egy számukra vadidegen országban, idegen nyelv, ételek, szokások, kultúra stb. Mondjuk ezt nem párkapcsolati szempontból írom, hanem általánosságban, és a külföldi nőkre is igaz.
2017. okt. 8. 19:37
9/32 anonim válasza:
Alapból ha valaki (legyen bármilyen nemzetiségű) odajön hozzám segítséget, vagy útbaigazítást kérni, akkor kedves vagyok vele. Alap dolog, szegény majd összecsinálja magát, mert azt se tudja merre menjen vagy merre van arccal. Meg általában nem azt csinálják, mint a magyar melósok, és nem kiabál utánam 30 méterről, hogy "I wanna fuck you".. :D Bár mivel van párom, nyilván ha ismerkedni jönne oda akkor azért nem lennék annyira lelkes.
2017. okt. 8. 19:49
10/32 anonim válasza:
Mert több pénzük van. Vagy legalábbis a nők ezt hiszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!