Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem beteges egy randit ejfelig szervezni valahol a varosban?
Szerintem eleg fura, oke, hogy nem Budapest az egesz orszag, de ne mondjuk mar, hogy a videk full biztonsagos ejszaka is. En csakis abban az esetben mennek el igy randira, ha nem az elso, hanem legalabb a harmadik es tutira tudom, hogy hazakiser a masik.
De egy elso randira ki megy el ugy, hogy aztan ejfelkor maszkalhat haza???
"es tutira tudom, hogy hazakiser a masik. "
Első randin lehet, kecskére bíznád a káposztát.
Az éjfél már lehet sok, de nekem egy igazi randi (még az elején, amikor csók, szex nem volt) az ami már sötétedéskor van, mondjuk este hat után.
Bocs kérdező, de te szerintem kicsit paranoiás vagy. Próbáltak már téged kirabolni? Támadtak már meg? Engem igen és ezért mindig hordok magamnál gázspray-t például, de ennek semmi köze ahhoz hogy hű de félek sötétedés után elmenni otthonról. És ezzel a legtöbb ember szerintem ugyanígy van.
+ Addig maradsz ameddig jól esik.
Általában nem beszélitek meg előre, hogy pontosan hány óráig fog tartani a randi. De mert van szád, tudod jelezni előre, hogy mondjuk te 6-tól 10-ig érsz rá, mert másnap suli, vagy munka, vagy ha akarsz hazudhatsz valamit hogy miért csak 10-ig érsz rá. Bármi. NINCS OLYAN, HOGY EGY RANDIT X ÓRÁIG SZERVEZ VALAKI, mert egy randi végpontját nem lehet előre megszervezni. Lehet hogy 2 óra után látod, hogy a másik nagyon fura alak és nem akarsz vele lenni, ezért eljössz. De lehet hogy nagyon jól érzed magad vele és próbálsz minél tovább vele lenni első alkalommal is.
Így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!