Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nem beteges egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem beteges egy randit ejfelig szervezni valahol a varosban?

Figyelt kérdés

Szerintem eleg fura, oke, hogy nem Budapest az egesz orszag, de ne mondjuk mar, hogy a videk full biztonsagos ejszaka is. En csakis abban az esetben mennek el igy randira, ha nem az elso, hanem legalabb a harmadik es tutira tudom, hogy hazakiser a masik.

De egy elso randira ki megy el ugy, hogy aztan ejfelkor maszkalhat haza???

2017. okt. 7. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Ha jól nézel ki, szerintem örömmel hazakísér, sőt, vigyáz rád egész éjszaka.
2017. okt. 7. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Telejsen normalis. A felnott nok ejfel utan is haza tudnak menni ha ugy alakul.
2017. okt. 7. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Sose csináltam ebből gondot ha hazakísért utána. Nálam sok randi nyúlt az éjszakába, volt hogy lekéstük az összes éjszakai buszt Budapesten és gyalog kísért haza. Van ennek egy jó hangulata. De nyilván ehhez kellett szimpátia is. Ha láttam, hogy nem lesz belőle folytatás, akkor egy óra után elköszöntem és hazamentem. Nem vártam meg, hogy késő este legyen.
2017. okt. 7. 16:33
 4/9 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
Én nem megyek randizni 8-9 után. Ha valakinek ezzel problémája van, akkor fizesse nekem a taxit haza, mert én nem buszozok 10-11 után.
2017. okt. 7. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én se mennék el, bár az én indokom elég banális: bealudnék éjfélig.
2017. okt. 7. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:

"es tutira tudom, hogy hazakiser a masik. "

Első randin lehet, kecskére bíznád a káposztát.

2017. okt. 7. 16:38
 7/9 A kérdező kommentje:
6# Igen ezert mondom, hogy max harmadik randitol vagy ha mar ugy gondolom, hogy akar nalam is aludhat. De en se buszozok 10-11 utan, az fix, napkozben is epp eleg elmebeteg van szabadon, hat meg este. Ha egyedul vagyok akkor en 10 elott itthon vagyok. Ennyi!
2017. okt. 7. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Az éjfél már lehet sok, de nekem egy igazi randi (még az elején, amikor csók, szex nem volt) az ami már sötétedéskor van, mondjuk este hat után.

Bocs kérdező, de te szerintem kicsit paranoiás vagy. Próbáltak már téged kirabolni? Támadtak már meg? Engem igen és ezért mindig hordok magamnál gázspray-t például, de ennek semmi köze ahhoz hogy hű de félek sötétedés után elmenni otthonról. És ezzel a legtöbb ember szerintem ugyanígy van.

+ Addig maradsz ameddig jól esik.

Általában nem beszélitek meg előre, hogy pontosan hány óráig fog tartani a randi. De mert van szád, tudod jelezni előre, hogy mondjuk te 6-tól 10-ig érsz rá, mert másnap suli, vagy munka, vagy ha akarsz hazudhatsz valamit hogy miért csak 10-ig érsz rá. Bármi. NINCS OLYAN, HOGY EGY RANDIT X ÓRÁIG SZERVEZ VALAKI, mert egy randi végpontját nem lehet előre megszervezni. Lehet hogy 2 óra után látod, hogy a másik nagyon fura alak és nem akarsz vele lenni, ezért eljössz. De lehet hogy nagyon jól érzed magad vele és próbálsz minél tovább vele lenni első alkalommal is.

Így hirtelen ezek jutottak eszembe.

2017. okt. 7. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát én egy pár buszt elengedtem hazafelé, mikor a párommal volt az első randink. Emlékszem, 11 körül értem haza. Nem nagyon bánkódtam. :D
2017. okt. 7. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!