Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon groteszk dolog első randit urológiai osztályra szervezni?
Egy urológiai műtétem volt és épp itt fekszek egy urológiai osztályon. Unatkoztam és felmentem egy chat oldalra. Ott egy szimpatikus lánnyal megismerkedtem. Találkozni akar de mondtam neki hol vagyok de nem érdekli.
Meg vagyok katéterezve stb.szóval szerintem kicsit morbid a dolog
KAMU :D
De azért jó röhögtem rajta :D
igen, persze, és az ágy oldalán, v a kezedben lógó vizeletes zacskóval tuti a hódítás, mi?
khamuh
Elhiszem, hogy nem kamu, de biztos, hogy ezt az első benyomást akarod benne kelteni?
Persze, ha tényleg nem zavarja, akkor miért ne? :) Legalább egyből túlléptek a "tettessük magunkat tökéletesnek" fázison. :)
Biztonságban érzi magát, tudja, hogy becsövezett brácsával nem a szex az ami elsőre az eszedbe jut :D. Ha nem kamu és tényleg elmenne, szerintem bólints rá.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!