Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy látásból nagyon távolról ismert, de szinte ismeretlen lányt az utcán egy kis városban?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett, mostanában sokat látom a "belvárosban". Arra gondoltam, hogy mivel más lehetőségem nincs, megszólítom a következő alkalommal amikor látom azzal, hogy tetszik, szeretném közelebbről megismerni. Telefonszámot kérnék tőle, és elhívnám egy randira mondjuk a hétvégén.
Mit szóltok?
2016. okt. 16. 17:34
1/3 anonim válasza:
Így, hogy "Jó a jég ha hideg, üdv mindenkinek!"
De sajnos előre borítékolom a vereséged. "Gáz" így csajozni elvileg. Úgy fogsz járni mint a bézbólsapkás malac a Kismalac c. képregényben. Ő is így próbált csajozni
2/3 A kérdező kommentje:
Annyira azért csak nem vészes a helyzetem :)
2016. okt. 16. 18:51
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem gáz leszólítani vkit így utcán.Mivel roszabb mnt discoban a vaksötétben számot elkérni?semmivel,sőt,egy próbt megér sztem.Engem már szólítottak le így utcan,hogy láttalak már párszor itt(mert ő futott a parton rendszeres reggel)és elkérheti e a számom.Persze úgy meglepődtem,hogy bár nem utasítottam el,de ő annak vette,mert azt mondtam,legkozelebb megadom,ő meg legkozelebb csak nézni mert már.De hát kis zsenge voltam még.Szerintem próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!