Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék mérnökökkel, IT-s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék mérnökökkel, IT-s ekkel ismerkedni? N/24

Figyelt kérdés
Nem eltartott feleség akarok lenni, de ez az anyagi bizonytalansag megkeseríti az életem. Hátha szerelembe esnék egy jó kis mérnökkel, akire mosnék, főznék, takarítanék szó nélkül!! (Munkahelyem egyébként van, sőt lakásom is.)

2017. okt. 2. 12:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mérnök informatikus jelentkezik. Privat johet.
2017. okt. 2. 15:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Mindenhol ott vannak. Egyebkent attol hogy valaki sokat keres meg nem feltetlenul akar kvaval, elni.
2017. okt. 2. 15:38
 23/26 anonim ***** válasza:
Utolsoval !== igaz. Nem kell valakinek ahhoz kvanak lennie hogy biztos anyagi hatteret igenyeljen.
2017. okt. 2. 16:36
 24/26 Torcsa90 ***** válasza:

Nem tudom amúgy, hogy miért kapta fel a közhiedelem a mérnök szakmát. (Én is mérnök vagyok) Ez egy rendkívül stresszes szakma, arról nem is beszélve, hogy itt nem 8 órás munkaidő van hanem inkább 10, ha kivitelezésben dolgozol akkor 11-12. Talán azért találkoztok annyi 0 érzelmi intelligenciával rendelkező mérnökkel, mert valószínűleg totál ki vannak égve.

Azonkívül, hogy hol tudsz találkozni. Konkrétan nincs gyűjtőhelyünk :D. Viszont lesz most Budapesten HVG állásbörze és sok ilyen építő meg gépgyártó cég lesz ott. Valószínűleg sok fiatal állást kereső/váltó mérnök lesz ott. Ingyenes regisztrációval bárki mehet. Csak egy tipp.

Vagy ha látsz egy építkezést akkor biztosan állítom, hogy az összes konténerben mérnök ül xD. (üdv: a konténerből.)

2017. okt. 2. 17:09
 25/26 A kérdező kommentje:
Utolso: koszi a tippet!:)
2017. okt. 2. 17:19
 26/26 anonim ***** válasza:

Te vagy az szerelmem? Hát végre megtaláltalak! :D

Most te komolyan főznél, mosnál, takarítanál? Egyem a lelked. Nekem ez a gyengém.

Házasodjunk össze és cserébe eltartalak. Még dolgoznod se kell, ha nem akarsz!

2017. okt. 2. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!