Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék mérnökökkel, IT-s ekkel ismerkedni? N/24
Nem tudom amúgy, hogy miért kapta fel a közhiedelem a mérnök szakmát. (Én is mérnök vagyok) Ez egy rendkívül stresszes szakma, arról nem is beszélve, hogy itt nem 8 órás munkaidő van hanem inkább 10, ha kivitelezésben dolgozol akkor 11-12. Talán azért találkoztok annyi 0 érzelmi intelligenciával rendelkező mérnökkel, mert valószínűleg totál ki vannak égve.
Azonkívül, hogy hol tudsz találkozni. Konkrétan nincs gyűjtőhelyünk :D. Viszont lesz most Budapesten HVG állásbörze és sok ilyen építő meg gépgyártó cég lesz ott. Valószínűleg sok fiatal állást kereső/váltó mérnök lesz ott. Ingyenes regisztrációval bárki mehet. Csak egy tipp.
Vagy ha látsz egy építkezést akkor biztosan állítom, hogy az összes konténerben mérnök ül xD. (üdv: a konténerből.)
Te vagy az szerelmem? Hát végre megtaláltalak! :D
Most te komolyan főznél, mosnál, takarítanál? Egyem a lelked. Nekem ez a gyengém.
Házasodjunk össze és cserébe eltartalak. Még dolgoznod se kell, ha nem akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!