Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék mérnökökkel, IT-s ekkel ismerkedni? N/24
Nem kell hozzá semmi extrának lenni, nem értem, honnan szedte ezt 44%-os, na mindegy.
Az én férjem is informatikus, ill külföldi (kint is élünk), de nem ezért jöttem össze vele, ill nekem még diplomám sincs (tanulok).
Nem valami külön kaszt az IT-sek, hogy nagy szerencse kell, hogy a közelébe kerülj egynek.
Manapság nagyon népszerű ez az irány, bármely random társkeresőn ki tudsz fogni egyet.
Bár nem túl biztató, hogy a szakmája és a fizetése az elsődleges, de te tudod
Ha az az anyagi biztonság a célod, hogy 150-et megkeressen, ahhoz nem kell mérnöknek lenni, a legtöbb szakmával meglehet keresni ennyit, mivel átlagon aluli...
Egy teljesen tapasztalatlan, kezdő mérnök vagy IT-s 200-ért sem fog elmenni dolgozni. Kivéve az építészek meg még néhány, azok meg kifejezetten keveset kapnak.
150-et csak azert irtam, mert en is keresek. (Valtozo,hogy mennyit keresek, mert vallalkozasom van) szoval lutri es bizonytalan az egesz.
De ha lenne valaki , aki szinten keres, biztosabbnak ereznem a minden napokat.
Itt ennyi olvasni nem tudo van?
Ezert kullogunk a Pisa test vegen.
Sehol nem irta a kerdezo, hogy 150 ezret keres egy mernok. Azt irta, hogy neki mar a 150 ezres fizu is eleg lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!