Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék mérnökökkel, IT-s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék mérnökökkel, IT-s ekkel ismerkedni? N/24

Figyelt kérdés
Nem eltartott feleség akarok lenni, de ez az anyagi bizonytalansag megkeseríti az életem. Hátha szerelembe esnék egy jó kis mérnökkel, akire mosnék, főznék, takarítanék szó nélkül!! (Munkahelyem egyébként van, sőt lakásom is.)

2017. okt. 2. 12:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ez semmi,mi szakmankbana kezdo fejleszto kollegak kapnak 300-400 nettot,ezt egy mezei melos is megkapja a 150e-t.
2017. okt. 2. 12:51
 12/26 anonim ***** válasza:
30%

Nem kell hozzá semmi extrának lenni, nem értem, honnan szedte ezt 44%-os, na mindegy.

Az én férjem is informatikus, ill külföldi (kint is élünk), de nem ezért jöttem össze vele, ill nekem még diplomám sincs (tanulok).

Nem valami külön kaszt az IT-sek, hogy nagy szerencse kell, hogy a közelébe kerülj egynek.

Manapság nagyon népszerű ez az irány, bármely random társkeresőn ki tudsz fogni egyet.

Bár nem túl biztató, hogy a szakmája és a fizetése az elsődleges, de te tudod

2017. okt. 2. 12:54
 13/26 A kérdező kommentje:
Igen , tudom , hogy eleg unszimpatikus a hozzaallasom...de , ha lehet ilyet mondani ''meg van rà az okom".
2017. okt. 2. 13:05
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha az az anyagi biztonság a célod, hogy 150-et megkeressen, ahhoz nem kell mérnöknek lenni, a legtöbb szakmával meglehet keresni ennyit, mivel átlagon aluli...

Egy teljesen tapasztalatlan, kezdő mérnök vagy IT-s 200-ért sem fog elmenni dolgozni. Kivéve az építészek meg még néhány, azok meg kifejezetten keveset kapnak.

2017. okt. 2. 13:08
 15/26 anonim ***** válasza:
Mármint még a full kezdők is bőven 200 fölött kezdenek.
2017. okt. 2. 13:09
 16/26 A kérdező kommentje:

150-et csak azert irtam, mert en is keresek. (Valtozo,hogy mennyit keresek, mert vallalkozasom van) szoval lutri es bizonytalan az egesz.

De ha lenne valaki , aki szinten keres, biztosabbnak ereznem a minden napokat.

2017. okt. 2. 13:23
 17/26 anonim ***** válasza:

Itt ennyi olvasni nem tudo van?

Ezert kullogunk a Pisa test vegen.

Sehol nem irta a kerdezo, hogy 150 ezret keres egy mernok. Azt irta, hogy neki mar a 150 ezres fizu is eleg lenne.

2017. okt. 2. 13:58
 18/26 anonim ***** válasza:
150 ezret viszont szinte barki megkeres, legalabbis Budapesten ez a nyolc altalanost vegzettek fizuja.
2017. okt. 2. 14:10
 19/26 anonim ***** válasza:
Most keresek 240et nettóba s jövőre kb 340et, mégsem vagyok IT-s.
2017. okt. 2. 14:26
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem is mondta senki, hogy csak It-s kereshet annyit:)
2017. okt. 2. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!