Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gáz, ha ez a mottóm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha ez a mottóm társkeresés téren? Elítélendő?

Figyelt kérdés

Tudom, ez egy vicces kép akar lenni, de én ezt teljesen jogosnak érzem, és ezek alapján is keresem a párom. Aki valamelyikben nem teljesít, attól búcsúznom kell.

Szerintetek?

25/L

[link]

2017. szept. 24. 20:11
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Ezresből tudsz visszaadni?
2017. szept. 25. 01:39
 32/37 anonim ***** válasza:
Hajadismijen
2017. szept. 25. 06:32
 33/37 anonim ***** válasza:

Ha te is keresel ennyit, akkor nem. Bár az, hogy ilyen büszkén kiposztolsz egy ilyen képet, ahol Einstein mellett ilyen penetráns helyesírás van... hát nem nagyon akarom elhinni, hogy egy felelős középvezető ilyen típus. Ha ennyit megkeresel, gyanítom, hogy k...lkodással van.

Ha viszont nem tudod ezt a pénzt felmutatni, de "tartsa el a p...mat a pasi csak azért, mert nő vagyok, és most még feszes", az viszont elítélendő. Nőként mondom (tehát nem a minimálbérrel fröcsögő nőhiányos pasi vagyok, akire hivatkoztál az előbb).

2017. szept. 25. 10:19
 34/37 A kérdező kommentje:
Milyen ostobák vagytok :))
2017. szept. 25. 11:21
 35/37 anonim ***** válasza:

Te is keresel annyit kb?

Ha igen, akkor szerintem tök jogos elvárás, hogy hozzád hasonló anyagi szinten levő embert keresel. A hasonló fizunak csak pozitívumai vannak, egyszerűbb a pénzügyeket kezelni együttéléskor, hasonló célok elérhetőek a két félnek, stb.

Ha te nem keresel ennyit, csak a pasitól várod el, akkor szánalmas vagy.

N

2017. szept. 25. 13:19
 36/37 anonim ***** válasza:
Havi 500 ft még belefér. Ha van olyan ismerősöm aki olcsó prostituáltat keres majd szólok. Amúgy nem, ez nem vicces, hanem szánalmas.
2017. szept. 25. 14:56
 37/37 A kérdező kommentje:
Milyen retardált itt néhány ember, már leírtam, hogy a képet nem én csináltam. Ha nem ismeritek a szerkesztőjét és annak humorát, akkor ne okoskodjatok itt a helyesírásról. :)
2017. szept. 25. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!